sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Eunhyuk din Super Junior si IU au o relatie apropiata?

O poza cu IU in pijamelele ei si Eunhyuk din Super Junior (parand a fi fara tricou) a fost postata in mod accidental pe Twitter-ul lui IU, urmand a fi stearsa dupa 2 minute.
Poza ii arata pe cei doi stand pe un pat sau o canapea. Cativa fani au observat ca pijamalele lui IU sunt acelea pe care le-a primit de la fani. Acum cateva luni, aceasta le-a ars accidental cand gatea taietei, asa ca inca nu se poate sti cat de recenta e poza.
Au mai fost zvonuri cum ca IU (19) si Eunhyuk (26) se intalnesc, iar ca o mai mare dovada ar fi faptul ca au lucruri de cuplu. Una dintre dovezi ar fi faptul ca intr-un episod al emisiunii "Strong Heart" , Leeteuk a scris "Intalnind-o din nou pe femeia lui Eunhyuk...", in timp ce Eunhyuk a desenat o inima pe plansa lui. IU a scris, "Oppa, sunt aici".
Nici IU, Eunhyuk sau vreuna din agentiile acestora (Loen Entertainment, respectiv SM Entertainment) nu au reactionat la poza, mai exact la raspandirea ei.
Ei bine, in caz ca intr-adevar sunt intr-o relatie, ii felicit si le doresc tot ce e mai bun, sa nu le fie frica de ce va spune media, iar fanii sa se bucure de relatia lor. ^^

Un comentariu: