luni, 5 noiembrie 2012

Noi MV-uri si teasere

FIESTAR au realizat o noua melodie - "Sweet Love" - in care colaboreaza cu Kim Yeon Woo. Fetele vor lansa si un videoclip, probabil pe 9 noiembrie, iar pana acum au dezvaluit un clip cu imagini din spatele scenelor. Mai jos aveti melodia si clipul:



24K au realizat MV-ul intreg pentru melodia "Secret Love":


Daca intr-o postare trecuta am vazut noul clip "If You Love Me" a lui NS Yoon-G cu Jay Park, astazi avem parte de videoclipul dance practice:


A fost realizat un MV si pentru melodia "Love Note" a lui Ailee, inclusa pe cel mai nou album al sau "Invitation" si care va face parte si din coloana sonora a dramei "Full House 2":


Park Jung Min din SS501 isi va face comeback-ul pe 14 noiembrie cu albumul "Beautiful", lansand acum primul teaser:


B1A4 vor reveni pe 12 noiembrie cu cel de-al treilea mini-album "Tired To Walk". Sa vedem teaser-ul?


Noua trupa de baieti A-PRINCE se pregatesc de debut cu albumul "Hello". Baietii au mai realizat anterior o melodie preludiu - "You're The Only One" (o aveti aici) - care a fost compusa de G.O din MBLAQ. Pentru noua realizare, trupa a realizat mai multe teasere:






Urban Zakapa au realizat MV-ul melodiei "Same Love Same Farewell":


Si Boyfriend se pregatesc de comeback, incepand sa dezvaluie de cateva zile poze teaser, iar acum unul video pentru "Janus" care va fi lansat pe data de 8 noiembrie. "Pregatiti-va de un Boyfriend pe care nu l-ati mai vazut..." ^^


Cine se pregateste de debut solo? Sunggyu din INFINITE? Chiar asa. ^^ Dupa diferite indicii, iata ca aflam misterul. Sunggyu va debuta solo pe 7 noiembrie cu melodia "Shine", care va fi inclusa pe albumul (cred) numit "Another Me". A fost dezvaluit si un scurt teaser audio pe care il puteti gasi pe site-ul oficial INFINITE. Abia astept! ^^


Ei, cum vi se pare? Eu una abia astept debutul solo al lui Sunggyu, comeback-ul trupelor B1A4 si Boyfriend, precum si cel al lui Park Jung Min si debutul trupei A-PRINCE. ^^ Si ador videoclipul celor de la 24K!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu