miercuri, 7 noiembrie 2012

Noi MV-uri de la D-UNIT, Boyfriend, A-PRINCE si altii

Ce frumoasa mi s-a facut dintr-odata ziua cu noile videoclipuri! ^^ Vorbesc serios...

Asa...

D-UNIT revin cu videoclipul melodiei "LUV ME"! Un videoclip foarte asteptat, a avut parte de mai multe teasere (insa nu am mai apucat sa le pun pe parcurs) si cu un concept pe care nu il vezi prea des la alte grupuri de fete. ^^  Sa le vedem pe Ujin, Ram si Zin in "LUV ME":


Boyfriend revin si ei, insa inca nu cu noul single si videoclip coreean (nu mai e mult pana la alea ^^). Baietii au realizat PV-uri scurte pentru melodiile japoneze "Dance Dance Dance" si "My Lady"



Why are you ruining my bias list?!
Oh, scuze... Asta era pentru Roh Ji Hoon, care a realizat videoclipul "Punishment" si albumul de debut "The Next Big Thing". Noul artisti solo vine de la Cube Entertainment si este un fost concurent de la "Birth of a Great Star". Acesta a atras atentia realizand diverse poze si clipuri teaser, care au atras curiozitatea spre suuuuuuuuuuuupeer aratosul artist. 
Mai jos aveti noul clip si restul melodiilor de pe album:


Fly With Me


Punishment



Maker (ft. HyunA)



Mai avem un debut... Debutul solo al lui Sunggyu din INFINITE! Acesta a realizat single-ul "Shine":


Mai avem un debut. ^^ Chit ca am mai auzit de ei si inainte... E vorba de A-PRINCE, care au debutat oficial cu albumul si videoclipul "Hello".



Oh Girl

Actrita Kim Jung Eun a realizat melodia "Sad Meeting" pentru coloana sonora a dramei "Oohlala Couple".


B.A.P au realizat clip cu imagini din spatele scenelor de la filmarile videoclipului "STOP IT"! ♥


I Voice - "Smile" MV


B1A4 au realizat teasere video cu Jinyoung si Baro pentru cokeback-ul lor cu cel de-al treilea album "In The Wind", care va avea ca melodie titlu "Try To Walk", care vor aparea pe 12 noiembrie.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu