marți, 25 decembrie 2012

B.A.P le ureaza "Sarbatori Fericite" fanilor prin scrisori scrise de mana


Membrii trupei B.A.P le ureaza fanilor "Sarbatori Fericite" prin scrisori scrise de mana.
TS Entertainment au dezvaluit scrisorile pe fan cafe-ul oficial al trupei si au atras atentia fanilor cu stilul in care sunt scrise si mesajele din inima ale baietilor.
Bang Yong Guk le-a amintit fanilor ce este Craciunul prin scris, "Sa avem grija de cei din jurul nostru".
Youngjae a adaugat "Am pregatit un cadou de Craciun pentru voi Babys. Il vom dezvalui curand", crescand curiozitatea si nerabdarea fanilor.
 ♥♥♥ SARANGHAEYO, B.A.P! ♥♥♥
Daehyun

Traducere: "Craciun fericit! 
Buna!
Aici Daehyun din B.A.P. Deja a sosit si Craciunul la noi! In acest timp, anul trecut, lucram din greu la pregatirile pentru debutul nostru cu "Warrior"... Dar a trecut deja un an... Cu toate ca e un timp care poate fi vazut atat lung cat si scurt, cred ca a fost o perioada de timp implinita. Cu Babys ai nostri care intotdeauna ne-au sustinut si iubit~! Pentru ca voi sunteti aici, cred ca am putut cu bine sa petrecem un an fericit si increzator! In anul urmator, si in celalalt an, vom deveni un B.A.P care mereu va lucra din greu si care nu se va schimba! Va rog sa ne acordati multa iubire si interes pe viitor de asemenea! Sper ca veti trece acest an cu bine!
-B.A.P Daehyun-

Himchan

Traducere: "Se pare ca a trecut ceva timp de cand nu am mai scris o scrisoare de mana keke
Craciunul trecut eram ocupati cu pregatirile pentru "Warrior" si asta a fost inainte sa ne intalnim keke Sunt fericit sa ma gandesc ca anul acesta putem petrece Craciunul cu multi Babys ♥ Sa aveti parte de un Craciun fericit si sa incheiati luna decembrie cu bine. Din moment ce este planificat pentru voi sa ne vedeti in continuare performantele noastre, fiti cu ochii dupa ele~ ♥ 1 an. Va multumesc pentru acest an ♥ Mi-as dori sa aveti grija de noi si la anul, Va iubesc ♥"

Jongup

Traducere: "Pentru Baby
Buna. Sunt Jongup care e mai greu decat ganterele. Scriu aceasta scrisoare ca o comemorare a Craciunului , dar sper ca toata lumea sa-l poata petrece fericita acest Craciun vesel si sa primeasca si cadouri de la Mos Craciun. Si sa dati o petrecere acasa la voi si sa va uitati la "Singur Acasa". Pe masura ce inchei anul 2012, mi-ar placea sa le spun la Baby ca, cu totii ati muncit din greu si va sunt recunoscator. Intotdeauna ne-ati sustinut cu pasiune, ne-ati iubit si chiar ne-ati dat premiul cei mai buni nou-veniti. Asa ca sper sa va distrati mai bine decat oricine de acest Craciun~! Craciun fericit!"

Bang Yong Guk

Traducere: "Pentru Babys!
Happy Happy Merry Christmas! Se pare ca acest an a ajuns intr-un final la sfarsit. Sa te gandesti ca e deja Craciun... Imi dau inca o data seama cat de repede trece timpul. Cu toate ca au fost probabil si lucruri triste si lucruri fericite de care au avut cu totii parte in acest an, sa promitem ca ne vom reintalni cu bine in 2013 si sper ca acest Craciun va fi plin de amintiri frumoase si zambete pentru voi. In special in zile ca astea, in iarna rece, acest tatic crede ca Babys sunt destul de buni pentru a imparti grija si dragoste vecinilor defavorizati, bunicilor ce traiesc singuri, si oricui altcuiva. Hahaha. Doar glumeam (referitor la partea cu taticul).
Ma voi ruga sincer pentru toti Babys la varstele lor de 10, 20, 30 de ani si pentru toti ceilalti ce iubesc B.A.P si sunt ca familia noastra, ca sa aiba un Craciun fericit. Sa radem cu totii! Sper sa petreceti un Craciun de neuitat!"

Youngjae

Traducere: "Craciun fericit!
Buna ~ Baby!
Sunteti cu totii bine, nu-i asa ~?
A venit in sfarsit si Craciunul ~
Am pregatit un cadou de Craciun pentru voi Babys ^-^
Din moment ce va fi dezvaluit in curand, asteptati-l cu nerabdare!!!!
Babys ai nostri, sper ca aveti parte de un Craciun fericit~! Bye~ ♥"

Zelo

Traducere: "Cum merg planurile tuturora de Craciun?...
Craciunul anului 2012 este foarte important pentru mine. Este primul Craciun pe care il petrec de cand am debutat ca B.A.P si impreuna cu Babys ai nostri HAHAHAHAHAHA Sa primiti multe multe cadouri si sa treceti acest an cu bine!! Sa fiti mereu fericiti si sanatosi~!
Zelo
(a scris "impact" pe semnul mare de exclamare)

Ma credeti sau nu, mie imi venea sa plang in timp ce traduceam :') Va iubesc, B.A.P, si va voi iubi mereu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu