joi, 20 decembrie 2012

Multe noutati ^^


Acum sa recuperez si sa "introduc" cateva noutati...
Incepem cu o realizare pe care abia o astept!
Sub-grupul hip-hop INFINITE H al trupei INFINITE, format din Dongwoo si Hoya, vor realiza propriul lor album in anul ce vine! Baietii vor incepe promotiile in luna ianuarie.
De asemenea, pentru editia de astazi a emisiunii "M! Countdown" baietii au fost MCs si au cantat impreuna melodia "Look at Her Go", original cantata de T-Pain si Chris Brown.


Daca tot am pomenit de aparitii speciale, sa le terminam... Tot in editia de astazi a emisiunii, au fost invitate si fetele de la f(x) care au cantat melodia "1, 2, 3" de Peppertones, extrasa de pe cel de-al optulea album de iarna de la SM TOWN, "2011 Winter SMTown - The Warmest Gift", precum si ultimul lor hit, "Electric Shock". Mai jos aveti performanta cu prima melodie:


K.Will si Soyu din SISTAR si Jeongmin din Boyfriend au avut un moment special cu melodia "White Love":


Daca tot vorbim de editita de astazi, atunci ma bucur foarte foarte foarte mult sa spun ca Yoseob din B2ST a castigat pentru prima oara primul loc cu performanta sa solo cu "Caffeine"! Lupta s-a purtat intre el si SECRET (vai! am uitat sa zic in postarea trecuta de revenirea lor cu "Talk That"! -_-;;). Aveti mai jos performanta sa, cum si-a luat premiul, precum si noul clip al fetelor de la SECRET despre care am uitat. Shame on me...




De asemenea, in cadrul emisiunii a fost dezvaluit si un scurt clip in care se prezinta viitoare comeback-uri din luna ianuarie ce ii includ pe INFINITE H, CN BLUE, SNSD si Baek Ji Young.


Am vorbit de INFINITE H si continuam cu restul si multi altii. ^^


Se pare ca Girls' Generation vor reveni cu cel de-al patrulea album coreean in luna ianuarie a anului 2012. Interesant este faptul ca zilele astea a inceput sa circule o poza "misterioasa" pe internet (cea de mai sus) care a pus multe semne de intrebare. Potrivit celor din industria muzicala, data respectiva de pe poza reprezinta data la care va fi pre-lansata una din melodiile noului lor album ce urmeaza a fi lansat in ianuarie. Se pare ca asa a decis trupa, ca un cadou de sarbatori penru fani. ^^ Asta nu e tot. Melodia ce urmeaza a fi pre-lansata este de fapt un remake al unei melodii celebre mai vechi, la care fetele au lucrat in urma cu ceva timp, dar acum au gasit sansa de a-l dezvalui. Si inca nu am terminat... :) Se spune si ca trupa se pregateste de lansarea in anul 2013 a unui album in engleza in Statele Unite, SM Entertainment colaborand cu Interscope Records.
Ei, asteptati? Eu una da. ^^ Tocmai azi am descoperit ca e trupa preferata a unui COLEG despre care habar nu aveam ca asculta k-pop. :) De fapt, l-am auzit odata spunand ca-i place Coreea de Sud... :))
Continuam?

Cum am spus si mai sus, si CN BLUE isi va face comeback-ul coreean pe 14 ianuarie. (Abia astept! ^^) Marele anunt (avand in vedere ca in ultimul timp s-au concentrat mai mult pe actorie, respectiv activitati individuale si promotii in Japonia) a fost facut in timpul concertului "Blue Night" din Seul. Asteptati, Boice? ^^

Urmatorii in lista sunt 2PM, care vor reveni pe piata muzicala din Coreea in ianuarie, dupa un an si sase luni de la ultimele promotii cu "Hands Up!"! Inca nu se stie data exacta, dar sunt sigura ca sunt asteptati cu multa nerabdare (eu una nu mai pot deja ^^).

Acum un debut... Si anume mult asteptatul debut al noului grup de fete de la YG Entertainment!
Acesta va debuta pe 15 ianuarie 2013. Pe 20 decembrie, Yang Hyun Suk a declarat de asemenea: "Am inregistrat sesiunile de antrenament ale fiecarei membre pentru mult timp, si cu toate ca nu este o competitie de supravietuire, vom elimina la sfarsit 1-2 membre".
A mai adaugat: "O membra care o fost dezvaluita publicului inainte a parasit deja noul grup de fete".
Acesta mai declara ca grupul va fi diferit de altele. La mijlocul lunii ianuarie, YG vor posta clipuri cu membrele oficiale ale grupului pe site-ul oficial, urmand debutul.
Cei de la YG nu ne pregatesc numai atat... ^^
YG  a mai declarat de curand: "In prima parte a noului an ne vom concentra pe productia albumelor si promotiilor lui Lee Hi si 2NE1, precum si noul grup de fete. Daca totul merge dupa cum am planuit, atunci vreau sa dezvalui in cealalta jumatate a anului si noul grup de baieti. Totusi, aceasta este doar o dorinta de a mea ca producator, si sper ca fanii sa o ia mai mult ca pe o aluzice decat ca pe o promisiune."
Acesta a mai adaugat ca membrii noului grup de baieti au varste curpinse intre 16 si 18 ani, s-au antrenat cu totii mai mult de doi ani si sunt foarte buni. De asemenea, acestia s-au antrenat in ultimii doi ani cu Kang Seung Yoon, fost concurent la Superstar K, care se pregateste si el de un debut solo, dar despre care YG  a declarat ca nu va ramane solo, ci va fi inclus la randul lui intr-un grup. Acesta va debuta inainte sau dupa luna februarie, iar directorul YG declara ca va arata cu totul o alta imagine fata de cea pe care o avea la concurs.
Stiu ca mai demult se vorbea si despre un nou album solo al lui Taeyang... Va aparea si ala. ^^ Oricum, multe surprize de la YG, nu? ^^ Si cu totii le asteptam. :)

Ce se mai aude de Teen Top? Unde anume vin sa concerteze? In Europa oare? Cam asa e. ^^ Pe 20 decembrie, T.O.P Media au anuntat ca trupa va face un turneu in Europa in 5 orase! Turneul se numeste "TEEN TOP SHOW" si se va desfasura in:
  1. Munich, Germania - 2 februarie
  2. Dortmund, Germani - 3 februarie
  3. Londra, Anglia - 8 februarie
  4. Paris, Franta - 9 februarie
  5. Barcelona, Spania - 10 februarie
Baietii se pot mandri si cu aparitia la emisiunea franceza "Le Grand Journal", unde au fost recunoscuti ca un grup cu mult talent si multe perspective in Franta.
De asemenea, trupa se pregateste si de lansarea primului album full-lenght.

Nu cu foarte mult timp in urma, Pledis Entertainment au anuntat un viitor grup cu 17 membrii numit... pai, Seventeen. ^^ Debutul acestora era planificat normal inaintea noului an, dar s-a amanat pentru luna ianuarie. Grupul va debuta simultan cu sub-unituri in Coreea, Japonia si China. Agentia a mai dezvaluit si trei teasere din cadrul unui program numit "Seventeen TV":




E bine pana acum? ^^ Ne vedem postarile viitoare! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu