joi, 20 decembrie 2012

I'm back!

Blogul meu drag! Mama, credeam ca mor, nu alta! :)) Asta se intampla cand iti umpli calculatorul cu prea multi coreeni, dupa spusele alor mei si a fratilor, dar ma rog... :) Ma bucur enorm de mult ca m-am intors! ^^ Sa vorbesc din nou cu bunii mei prieteni de aici, sa postez din nou pe blog, sa fiu mereu la curent cu toate, sa ma uit la drame, sa ascult muzica etc. (noroc ca in timpul asta, telefonul s-a putut ocupa foarte bine de cateva ^^ ) Si uite cum acel "maine" din postarea trecuta a devenit o perioada foarte "frumoasa" (a fost un chin) de 3 saptamani... Bine ca a trecut, sper sa nu se mai intample... Oricum, ar trebui sa "recapitulez" macar vreo doua clipuri noi, melodii din perioada asta, nu? Desi sunt sigura ca stiti de ele deja, dar nu ma simt eu implinita daca nu le pun. ^^ Inca un lucru care ma bucura este ca am vazut ca avem un nou membru pe blog. Bun venit! ^^
Incepem? Incep cu cele mai recente...

Junsu (Jun.K) din 2PM a realizat melodia "Sunshine" pentru coloana sonora a filmului "My little hero", aceasta beneficcind si de un videoclip:


December au revenit cu clipul si melodia "Don't Go":


Avem un videoclip foarte dragut si amuzant de la Funny Powder - "Space Trip":


PSY a realizat in colaborare cu YouTube un proiect ce consta intr-un videoclip ce prezinta cele mai bune momente ale anului 2012:


KARA au realizat intregul videoclip pentru melodia japoneza "ORION":


Lee Seung Gi se bucura de succesul cu "Looking Back (Return)" asa ca a mai lansat un videoclip, "Invite":


Ailee a realizat melodia "My Grow Up Christmas List (Christmas List)", in doua variante (engleza si coreeana), cea in engleza beneficiind si de un videoclip:



De asemenea, a lansat un clip cu o varianta acustica a melodiei, aceasta fiind acompaniata de un pian:


Sunggyu din INFINITE a realizat un videoclip si pentru melodia "I Need You", de pe primul sau album solo "Another Me":


G.NA a colaborat cu Sanchez din trio-ul Phantom, pentru melodia "Beautiful Day":


Cantareata Joosuc a realizat melodia si videoclipul "I Forgot You" in colaborare cu Ailee:


Kim Jang Hoon a realizat videoclipul melodiei "Someday":


Si C-REAL au revenit cu "Danger Girl":


Hello Venus au revenit si ele cu "What Are You Doing":


Sub-unitul After School, Orange Caramel, au colaborat cu NU'EST la realizarea melodiei si videoclipului "Dashing Throw The Snow In High Heels", care face de fapt referire la clasica melodie "Jingle Bells" (unde este de fapt "Dashing Throw The Snow In A One Horse Open Sleigh."


Hyungsik din ZE:A a realizat versiunea balada a melodiei "Beautiful Lady" cu care si-au facut de curand comeback-ul (pe care nu cred ca l-am pus, nu?). Aveti mai jos clipul de comeback si noua versiune:



Junsu din trupa JYJ a realizat videoclipul melodiei "Even Though I Already Know" (iubesc melodia!), balada extrasa de pe cel mai recent album al sau "Tarantallegra":


Acum cate ceva cu si despre mancare...
Electroboyz si Big Star au realizat o varianta in engleza a melodiei "K-Food Day" care vorbeste despre mancarea coreeana. Acestia nu sunt singurii, ffindca mai jos urmeaza si Jay Park cu melodia "I Like It" si Teent Top cu "Delicious Addiction" cu acelasi subiect.




Jung Yeob (Brown Eyed Soul) - "There Is No Us"


J-Min - "Beautiful Days" (pentru coloana sonora a dramei "School 2013")


LUNAFLY au cantat mai multe melodii live, printre care "One More Step", colinda "Day By Day" si altele pentru soompi.com:


Joo Young - "From Me To You"


K.Will si Soyu din SISTAR au colaborat la realizarea melodiei "White Love" cu ocazia sarabatorilor de iarna. Jeogmin din Boyfriend apare ca actor in videoclip, insa si-a imprumutat si el vocea melodiei. In videoclip apare cu Hoh Ji Won, concurenta la "K-Pop Star", de doar 13 ani, care a semnat cu Nega Network.


Cam astea ar fi clipurile si cateva melodii pe care le-am ratat... Se poate sa mai fi ratat... Urmeaza postari cu cateva noutati, viitoare comeback-uri si alte speciale. Scuze de intarzieri... -_-;;;





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu