marți, 25 decembrie 2012

Noutati de la SNSD, K.R.Y, Rude Paper si Peniel (BTOB)+bonus ^^


Girls' Generation au lansat in aceste mai multe teasere foto, precum si clipuri foto, precum si scrute clipuri interviu cu fiecare membra vorbind despre "povestea comeback-ului". Dupa cele cu Taeyeon, Yuri si Sunny, astazi a aparut si unul cu Tiffany unde le ureaza fanilor "Craciun Fericit!", clipul oferind si o mica "mostra" a rap-ului din melodia lor de comeback "I Got A Boy", care va aparea pe 1 ianuarie. Aveti mai jos clipurile lansate pana acum:






Sub-unitul Super Junior, K.R.Y, format din Kyuhyun, Ryeowook si Yesung, au realizat PV-ul scurt pentru noul lor single japonez "Promise You" ce urmeaza a fi lansat oficial luna viitoare, pe data de 23. Single-ul va mai contine si un cover dupa melodia "Hanamizuki" de Hitoto Yo.


Rude Paper a realizat MV-ul melodiei "Mama, I'm Home":


Peniel din BTOB a realizat un teaser pentru viitorul vlog pe care il va incepe in curand. El spune in teaser "Hey, deci am postat pe Twitter ca voi incepe un vlog nu cu mult timp in urma. Uitati-ma", si taie repede pana cand fanii sa vada ceva mai concret. Teaser-ul prezinta diferite tinute ale membrului BTOB asa ca fanii se asteapta sa fie mai multe episoade.


Daca tot am pomenit de BTOB, nu ma pot abtine sa nu pun un clip pe care chiar azi l-am gasit si la care am crezut ca mor de ras, nu alta :))))) Nu stiu daca l-ati vazut sau nu, iar in caz ca da, sunt sigura ca nu va supara inca o vizionare ^^


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu