luni, 7 mai 2012

J&J' s debut!

Sunt sigura ca stiti despre ce vorbesc daca ati urmarit Dream High 2. Daca nu, atunci trebuie sa stiti ca J&J este un nou proiect al JYP Entertainment care isi va face debutul pe data de 20 mai 2012 cu primul album single. Aceasta noua trupa este formata din JB (Im Jae Bum) si JR (Park Jin Young), actori din Dream High 2. De cateva luni circula zvonuri la adresa acestui nou proiect al JYP. Intr-un final, JYP au inceput sa realizeze teasere pentru noul proiect. Au realizat deja conturi pe YouTube, Facebook si Twitter sub numele de "JJProject".
Nu se stie exact daca acest proiect ii va cuprinde doar pe cei doi baieti. Ar putea fi de fapt o trupa de fete, de baieti, un duo sau un solo. Oamenii au inceput sa se intrebe mai mult despre acest lucru si probabil ca in curand vor avea mai multe raspunsuri.
Pana atunci, sa ne bucuram de primul teaser pentru primul single, Slot Machine, si sa ne pregatim si pentru altele pe viitor pentru ca mai este timp pana pe 20. Nu asa mult...Eu una abia astept! I love JB!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu