vineri, 18 mai 2012

Un psiholog spune...


Nu subestima acei copii care alearga dupa celebritatile japoneze / coreene, inimile lor sunt mai pure decat ale oricui altcuiva, ei iubesc cu mult curaj, vor dori sa dea tot ce-i mai bun pentru a trece peste obstacolele dificile, peste barierele lingvistice si culturale. Ei simbolizeaza pacea, nu fac discriminari in functie de rasa, ei se imprietenesc cu oameni din diferite tari care au acelasi interes, ei sunt mult mai pasionati si calji decat oricine altcineva. Ei nu-i tradeaza pe cei pe care-i plac, sunt persistenti si nu renunta cu usurinta. Sunt mai puternici pe interior decat oricine altcineva, deoarece iubesc aceste staruri japoneze / coreene si experimenteaza esecurile pe care nu le-au mai experimentat niciodata in viata. Toti sunt copii sensibili, care pot izbucni in plans cu usurinta din cauza unei singure intamplari.
Dintr-o ancheta se stie ca multi dintre ei inteleg ce inseamna recunostinta. Modul lor de a gandi e diferit fata de-al altora, nu sunt usor de ispitit cand vine vorba de dragoste, nu gandesc sa faca lucruri rele, iar criteriile lor cand cauta un partener sunt foarte inalte, insa nu le pasa de infatisare, pentru ei personalitatea este mult mai importanta.
Memoria lor este foarte buna, pot cu usurinta sa-si aminteasca versurile japoneze / coreene pe care si-asa nu le inteleg, iar miscarile lor de coordonare sunt, de asemenea, foarte puternice. Multi dintre ei sunt copii veseli, nu genul care se inchid in ei insisi. Hotararea lor este la fel de intensa, pot starui in orice fel numai pentru a-si cumpara ceva legat de celebritatile pe care le plac.
Mai pe scurt, modul in care acesti copii gandesc este diferit cu mult fata de al altora, iar gandurile lor nu sunt usor de inteles. In general, doar cei ce au aceleasi interese sunt capabili sa intre in lumea lor si s-o inteleaga.
Sursa: K-pop Romania
(Deci mie mi se pare super tare ce e scris aici! I-am citit-o mamei, dar bineinteles ca nu m-a ascultat, ca intotdeauna cand incep sa vorbesc despre Coreea, dar i-o voi mai citi inca o data si inca o data... Imi place la nebunie articolul asta si pot sa spun cu mana pe inima ca totul e adevarat. :) K-LOVERS FIGHTING!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu