vineri, 4 ianuarie 2013

Block B da in judecata Stardom Ent., cere anularea contractului


S-a raportat de curand ca Block B au pornit un proces impotriva agentiei lor pentru a cere anularea exclusiva a contractului.
Potrivit reprezentantilor media care au raportat aceasta, membrii Block B au pornit procesul la Curtea de Justitie din Districtul Central din Seul afirmand: "In timpul semnarii contractului exclusiv, s-a promis ca pentru dovedirea facilitatilor si oportunitatilor adecvate ale membrilor, plata se va face pe data de 25 a fiecarei luni... Cu toate acestea, agentia nu ne-a platit de aproape un an din aprilie 2011." (nu se stie exact daca e 2011 sau 2012 din moment ce articolul citeaza ca este vorba de aproape un an, iar aprilie 2011 e mai mult de un an).
"Totul a inceput anul trecut in martie cand contractul unui membru a fost incheiat, iar partea sa de plata a fost calculata... Aparentele par sa arate ca acestia trebuiau platiti de asemenea pentru OST-ul dramei "Phantom" si  OST-ul dramei "Golden Time", si fonduri colectate de la inaugurarea fanclubului din Japonia si altele, ajungandu-se la un total de 10 lucruri ce au fost omise."
Acestia au adaugat "Domnul Lee, CEO al agentiei, a disparut cu 70,000,000 woni sud-coreeni (aproximativ 66 mii de dolari) pe care i-a colectat de la parintii membrilor pentru a-i folosi la costurile de promotii si productie. Nu a ascultat niciodata de opiniile membrilor legate de activitati si a condus dupa capul lui."
Pana acum, agentia nu a declarat nimic.

De asemenea, s-a observat ca Zico si Kyung din trupa au sters portiunea "Block B" din profilele lor de Twitter. Inainte, ID-ul de Twitter al lui Kyung era "BlockBkyung", urmand ca pe data de 31 a lunii decembrie sa-l schimbe in "@KYUNGPARK1992". Pe fancfe-ul oficial al trupei apare inca fostul ID. Si liderul Zico a sters tot ce tinea de Block B de pe profilul sau. Acum scrie simplu "rapper, music producer Do'main Buckwilds".

Acum ce spun eu: NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!! Sa nu se desparta trupa!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu