marți, 1 ianuarie 2013

Melodii si clipuri noi

Iar a fost o perioada in care nu am postat si imi pare foarte rau... -_-;
Si incerc din nou sa recapitulez...

Trebuie sa incep neaparat cu unul dintre cele mai tari mashup-uri ale acestui an ce contine 75 dintre cele mai bune melodii k-pop ale anului!


Sub-unitul dance SM The Performance format din Yunho (TVXQ), Minho, Taemin (SHINee), Eunhyuk, Donghae (Super Junior), Kai (EXO-K) si Lay (EXO-M), au realizat melodia "Spectrum", pe a carei remix au dansat la SBS Gayo Daejun de pe 29 decembrie.



B1A4 au realizat un clip cu coregrafia melodiei "Tried To Walk":


Eru si Hyuna din 4minute au colaborat pentru balada "Don't Hurt":


LUNAFLY ne prezinta versiunea in engleza a melodiei "Clear Day Cloudy Day", intitulata "Day By Day":


Youngjae din B.A.P si Sunhwa din SECRET au colaborat la melodia "Everything Is Pretty":


Lee Seung Gi a realizat videoclipul melodiei "Forest":


U-KISS au realizat melodia "Gangsta Boy":


Duo-ul 2BiC au realizat single-ul "Did You Forget Everything". Acestia sunt acompaniati de o orchestra de 50 de persoane.


JeA din Brown Eyed Girls se pregateste de debutul solo de pe 4 ianuarie cu albumul "Just JeA". Pana atunci, aceasta a pre-lansat melodia "Let's Hug" care este o colaborare cu Jung Yeop din Brown Eyed Soul:



BTOB s-au gandit sa ne aduca niste momente bune de ras cu niste cover-uri ale melodiilor "Beautiful Night" de la BEAST si "Nillilli Mambo" de la Block B.



Super Junior-M vor reveni cu "Break Down". Inca nu se stiu multe detalii cu privire la comeback, cel mai recent fiind teaser-ul de mai jos:


Alphabat este un duo de la Yub Records, format din membrii Kyumin si Serin (sau D-Tail), care a debutat cu "Hello":


Inchei postarea cu proiectul al SBS Gayo Daejun "The Color of K-Pop". "Culorile K-pop-ului" sunt echipa Dynamic Black (formata din Lee Joon din MBLAQ, Hoya din INFINITE, Kikwang din BEAST, L.Joe din TEEN TOP, Jinwoon din 2AM si au lucrat cu Shinsandong Tiger), Dazzling Red (Nana din After School, Hyuna din 4minute, Hyorin din SISTAR, Nicole din KARA, Hyosung din SECRET si au lucrat cu Brave Brothers), Dramatic Blue (G.O din MBLAQ, Niel din TEEN TOP, Woohyun din INFINITE, Yoseob din BEAST, Jokwon din 2AM si au lucrat cu Sweetune), Mystic White (Lizzy din After School, Gayoon din 4minute, Jiyoung din KARA, Sunhwa din SECRET, Bora din SISTAR si au lucrat cu Kim Do Hoon). Acestia au produs melodii special pentru spectacolul din data de 29 decembrie ca un cadou pentru fani. De asemenea, toate profiturile vor fi folosite in scopuri caritabile.

Dynamic Black - "Yesterday"


Dazzling Red - "This Person"


Mystic White - "Mermaid Princess"


Dramatic Blue - "Tearfully Beautiful"











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu