vineri, 4 ianuarie 2013

[UPDATE] Block B da in judecata Stardom Ent., cere anularea contractului


Aveti aici vechea postare: http://weallareklovers.blogspot.ro/2013/01/block-b-da-in-judecata-stardom-ent-cere.html

Se pare ca Stardom Ent. au rupt tacerea cu un anunt oficial cu privire la procesul cu Block B ce cere anularea contractelor.
Agentia a declarat urmatoarele:
"Buna ziua, aici este Stardom.
Ne pare rau sa va intampinam cu o astfel de situatie la inceputul noului an.
Vrem sa va oferim o explicatie ca o parte a ce s-a raportat este fals.

- Pe chestiunea de a nu fi platiti
Stardom Entertainment a calculat toate castigurile trupei Block B a agentiei si le-a platit. Potrivit calculelor, am inclus toate veniturile.
In contract, cand s-a realizat un castig, este afirmat ca plata este facuta pe data de 25 a fiecarei luni. Totusi, incepand cu aprilie 2011 si pana in octombrie al aceluiasi an, nu a fost doar un singur castig pe durata acestor 6 luni, si asa, nu am reusit sa platim in fiecare luna.
Vrem sa facem clar acest lucru cum ca cu toate ca plata a fost programata sa fie platita in fiecare luna in contractul original, cand parintii membrilor au facut o vizita in martie 2012, am stabilit sa schimbam programul de plata de la o luna la trei luni.

- Pe chestiunea CEO-ului agentiei luand bani pentru promotii de la parintii membrilor
Domnul Lee, care a fost prima oara angajat drept manager, a folosit numele de CEO nedrept pentru a falsifica documente si a luat intr-adevar bani de la niste membrii.
Domnul Lee a inselat atat agentia cat si parintii membrilor si s-a intalnit individual cu acestia, urmand sa dispara cu banii agentiei si parintilor.
Agentia si-au dat seama tarziu de asta, iar la acel moment, parintii membrilor au decis sa amane actiunile de urmarire legala fiind preocupati de a nu aduce prejudicii trupei.
Inca o victima a domnului Lee a intentat proces si politita il cauta, iar noi, cei de la Stardom, speram ca va fi prins.
Cei care l-au ajutat pe domnul Lee cu faptele sale de frauda nu mai fac parte din agentie si dau vina pe aceasta pentru ce s-a intamplat. Pentru aceasta, vom lua masuri legale [impotriva acelora].

- Pe chestiunea lipsei de aparitii la transmisii (emisiuni TV, radio etc.)
Dupa multe pregatiri din partea a Stardom, in februarie 2012 Block B au facut un comeback; totusi, in mijlocul promotiilor obisnuite ce se aflau in plina activitate, din cauza incidentului de la interviul din Thailanda, membrii au fost nevoiti sa intre intr-o perioada de meditatie timp de opt luni. Deoarece membrii nu au putut sa faca la fel de multe aparitii la transmisii ca inainte, se pare ca membrii Block B tin ranchiuna pentru agentie.
Si Stardom a intalnit dificultati in acea perioada si dupa multa munca pentru ca Block B sa poata promova din nou, am reusit sa-i aducem din nou in cadrul transmisiilor.

- Pe existenta unor persoane fizice din spatele a Block B
Noi nu putem ajuta, doar sa ne plangem ca s-a confirmat ca exista persoane fizice care incurajeaza si controleaza membrii cu privire la aceasta situatie de a solicita anularea exclusica a contractelor cand noi am incercat ce-am avut mai bun pentru a dovedi si cel mai mic castig al artistilor agentiei noastre, dar nu ajuta.
Persoanele fizice au folosit intentionat problema platii pentru a bloca comunicarea intre agentie si membrii si parintii acestora, creandu-le neincredere fata de Stardom; si ne-am dat seama din cele spuse de membrii si parinti ca aceste persoane fizice, care au gresit in timp ce lucrau pentru Stardom, dau toata vina pe agentie.

 - Pe actiunile noastre viitoare
Pentru a comunica cu membrii Block B, am trimis documente la casele acestora la finalul anului, si in timp ce ne pregatim sa ne intalnim cu ei in aceasta dupa-amiaza, am aflat de procesul ce solicita anularea exclusiva a contractului din articolele de pe internet. In ciuda acestora, Stardom promite sa incercam tot ce avem mai bun pentru a rezolva aceste neintelegeri si ranchiuna dintre agentie si Block B.

Vom incerca tot ce-i mai bun pentru a va intampina cu vesti bune. Va multumesc."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu