luni, 21 ianuarie 2013

Noutati de la Tiny-G, DMTN (Dalmatian), CODE-V si altii

Tiny-G au revenit cu cel de-al doilea single "MINIMANIMO":


Cea de-a doua melodie de pe single "Come Out And Play":


Boyfriend au realizat un clip cu coregrafia melodiei "I YAH":


Rude Paper au realizat videoclipul melodiei "Wadamin (What I Mean)":


Proiectul MFBTY format din Tiger TK, Bizzy si Yoon Mi Re au realizat melodia si clipul "Sweet Dreams". Grupul va debuta oficial in acest format pe 27 ianuarie.


Un comeback mult asteptat vine din partea baietilor de la Dalmatian. ^^ Dupa ce au trecut de la agentia MC Mong la 2Works Entertainment in luna noiembrie, baietii se pregatesc deja de comeback. Acestia au lansat deja teasere fot si video pentru Daniel si Inati. Un lucru de subliniat ar fi faptul ca trupa a decis schimbarea numelui in DMTN (Desire - dorinta, Motivation - motivatie, Timing - sincronizare, Now - acum). 
Noua melodie va fi lansata oficial la inceputul lunii februarie, iar pana atunci va fi facuta publica in cadrul unei emisiuni din Singapore. Aveti mai jos teaserele cu Daniel si Inati.







FT ISLAND au realizat teaser-ul pentru "The FNC". Aceasta este o viitoare revista care va include artisti de la FNC Entertainment precum CN BLUE, FT ISLAND, AOA, Juniel si va contine interviuri, sesiuni de fotografie. Revista va veni impreuna cu un DVD special cu imagini making-of. Astazi au lansat un teaser cu FT ISLAND din spatele scenelor.


CODE-V vor realiza pe 6 februarie cel de-al treilea single japonez, iar acum ne prezinta intregul PV pentru melodia titlu "Nando Sayonara wo Kurikaeshitara Bokura wa Tsuyoku Nareru no?":


So Ji Sub a realizat teaser-ul pentru "Eraser" care este o colaborare cu solista Mellow:


Postmen au realizat noul lor single "Can't Go To Shinchon":



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu