luni, 7 ianuarie 2013

Multe comeback-uri

Luna asta e plina de multe comeback-uri care mai de care mai asteptate sau surprinzatoare. Sa incep cu unul surprinzator?
Ei bine, asta e mai de fapt un debut, si anume cel al trupei de baieti SEVENTEEN, formata din 17 membrii. Inca nu au debutat oficial, insa s-a anuntat de mai demult ca vor incepe difuzarea propriei emisiuni numita "Seventeen TV" . Acum au realizat un clip de intampinare si unul in care arata cum se pregatesc pentru difuzare. Inca nu se stiu prea multe detalii despre membrii, insa se pare ca au o mare diversitate de varste. Adica, fiti si voi atenti la dragalasenia aia mica de la minutul 0:34. E super tanar! Cati ani are? 12, 13, 14? Oricum, sunt draguti cu totii. ^^



Dupa ce au realizat pozele teaser pentru comeback-ul lor cu cel de-al patrulea mini-album, baietii de la CN BLUE au realizat si teasere video individuale. Lansarea oficiala va avea loc pe 14 ianuarie. Abia astept!!!!





2BiC au realizat videoclipul melodiei "Did You Forget Everything?":


Noua cantareata Youai a realizat single-ul sau de debut "I Got A Boy" (sa nu confundam cu melodia de la SNSD):


Verbal Jint a revenit cu un nou single si videoclip "Good Start" care este o colaborare cu Kim Min Hee din trupa Miss $:


SPEED au realizat versiunea dans a melodiei "Sad Promise" in colaborare cu Kang Min Kyung din Davichi:


Mama, cu asta trebuia sa incep! Super Junior-M au revenit cu cel de-al doilea album "Break Down"! Si e suuuuuuuuuuper! ^^


Restul melodiilor:
1. Break Down


2. Go


3. Goodbye My Love


4. A oh


5. It's You


6. A distant Embrace


7.  Tunnel


8.  Stand Up


Kim Sori a realizat intregul MV pentru "Dual Life":


VIXX au prelansat "Don't Want To Be An Idol" de pe cel de-al treilea single care va fi lansat pe 17 ianuarie:


Brand-ul de uniforme scolare Skoolooks au realizat videoclipul melodiei "5! My Baby" (pronuntat ca "oh!my baby") cantata de B2ST si A Pink:


Chiar daca l-am mai pus si ieri, nu pot rezista sa nu-l mai pun inca o data! >.< Teaser-ul pentru "Fly High" de la INFINITE H!!!


Nici Boyfriend nu mai au mult pana la comeback, acestia realizand si ultimele poze teaser cu Jeongmin si Minwoo. Trupa va realiza un album repackaged pe 10 ianuarie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu