joi, 3 ianuarie 2013

MV-uri,melodii noi si teasere de la Super Junior-M, INFINITE H, GLAM, Baek Ji Young si altii

GLAM au revenit cu "I Like That":


Baek Ji Young a realizat videoclipul noului ei single "I Hate It":


Noul grup de baieti BRIT si-au facut debutul cu single-ul "Goodbye Yesterday". Noul grup vocal este produs de bine cunoscutul compozitor Cho Young Soo, care a scris multe hituri atat pentru grupuri vocale cat si pentru trupe idol. BRIT a fost comporat cu alte grupuri vocale precum 2BiC, V.O.S, Wannabe, precum s-au remarcat si abilitatile de rapping asemanatoare celor de la Dynamic Duo si Supreme Team. BRIT vine de la "Brothers In This Time", iar melodia lor de debut, compusa de Cho Young Soo si Ahn Young Min, descrie lucrurile triste pe care le spune un barbat atunci cand este parasit de persoana iubita.


Sub-unitul hip-hop al trupei INFINITE, INFINITE H, si format din Hoya si Dongwoo, a realizat cel de-al doilea teaser foto pentru mult asteptata melodie "Fly High" care isi va avea lansarea oficiala pe 11 ianuarie. Acestia vor sustine si un spectacol exclusic pe data de 10 ianuarie, unde fanii vor putea asculta melodia inainte de lansare. Pentru a putea lua parte la spectacol, fanii trebuie sa lase mesaje prin care sa arate suportul lor pe pagina cu evenimentul de pe site-ul MelOn intre 3 si 7 ianuarie, urmand ca pe data de 8 sa fie dezvaluiti cei 330 de fani norocosi. As vrea sa fiu printre ei. ^^


D-Unit au realizat un remix al melodiei "Sleeping In". Melodia face parte de pe albumul lor de debut "Welcome To Business", iar noua versiune este o colaborare cu Taewan din C-LUV. Cu toate acestea, trio-ul nu vor incepe promotii cu acest remix, urmand ca luna viitoare sa revina cu un nou album.


Jiyoon din 4minute a realizat melodia solo "Between Love And Friendship". Cantecul a fost facut public in cadrul show-ului "I Am A Singer" si face parte din primul sau musical "My Love By My Side".


Grupul de dans Prepix care este cunoscut pentru faptul ca-si fac singuri melodiile cu ajutorul a catorva din artistii nostri preferati, ne dezvaluie urmatorul lor proiect. Au realizat un teaser pentru "When I Get Paid" unde au avut parte de ajutorul lui Yoseob din B2ST.


Hyunseung din B2ST, Eunji din A Pink si Namjoo au realizat melodia si videoclipul "One Year Ago" care face parte din noul proiect "A Cube For Season".


Super Junior-M au dezvaluit o noua poza pentru comeback-ul lor cu "Break Down". Trupa va lansa cel de-al doilea album full-lenght pe 7 ianuarie in China, dar si pe site-urile de muzica din Coreea. Se asteapta sa primeasca multa atentie din partea intregului continent Asia, dar si din lumea intreaga. Odata cu lansarea, baietii vor sustine si o conferinta de presa in Beijing pentru a anunta urmatoarele promotii. Abia astept! >.<


In final as vrea sa le felicit pe Girls' Generation pentru ca au strans peste 10 milioane de vizualizari ale videoclipului "I GOT A BOY" inca din primele doua zile!
Si pentru Yoseob din B2ST pentru ca a castigat pentru a treia oara la M! Countdown in editia de astazi! 
CHUKAHAEYO!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu