vineri, 26 octombrie 2012

Ce mai fac prietenii nostri?


Care prieteni? De fapt, voi vorbi doar de una, si anume despre Ha Neul, admina celei mai bune pagini in romana (si engleza ^^) dedicata Coreei de Sud - "Drame Coreene si K-Pop"
Ce a facut aceasta? Nu stiu daca ati observat sau nu, dar de cateva zile se afla in dreapta paginii blogului la "Urmarim si sustinem" un link catre un blog de pe WordPress - "Despre Dramele Coreene". L-ati vizitat sau v-ati intrebat de unde a aparut? Cred ca v-ati dat seama deja ca e chiar al lui Ha Neul, care am mai gasit o modalitate de a-si arata dragostea pentru dramele coreene in special, dar si pentru "micii ei fani", care suntem noi, bucurandu-ne cu cele mai noi noutati din lumea k-dramelor. ^^
Pe langa noutati veti gasi si sectiunea / categoria cu "Vizualizati serialele aici", unde Ha Neul a inceput deja sa puna link-uri catre diverse seriale subtitrate. De asemenea, nu demult, a inceput sa lucreze la subtitrarea unor seriale care nu le-ati gasit pana acum in romana. A intrebat si pe pagina daca ati vrea anumite seriale subtitrate si (cred :D) ca ii puteti spune si acum (sper ca e in regula ca am spus asta... nu as vrea sa-i incarc prea mult programul ^^)...
Inca un loc in care s-a "extins" prietena noastra este in spatiul Tumblr (nu cred ca am spus si de asta, nu? si nici nu am pus link in dreapta blogului... o sa fie de acum ^^). Ce face si pe Tumblr? Ei bine, a inceput nu cu mult timp in urma sa creeze diferite citate pe baza unor intamplari din dramele coreene. Sunt foarte dragute si reusite. ^^ Pe toate acestea le gasiti pe blogul ei de pe Tumblr, atat in romana, cat si in engleza.
Apropo... A inceput un nou concurs pe pagina. Cu premii adevarate! Si nu numai asta, dar si concursul in sine e foarte original si care implica un picut de munca. Nu va speriati. ^^ Mai multe detalii aveti aici.
Nu-i asa ca Ha Neul e una dintre cele mai bune / super / tari persoane pe care le-ai cunoscut vreodata? :D
Ii uram mult mult mult mult mult succes si spor la noile postari! <3<3<3<3<3
Iar acum link-urile (pe care le veti gasi mereu si la "Urmarim si sustinem"):
Despre Dramele Coreene (WordPress): http://despredramelecoreene.wordpress.com/
Drame Coreene si K-Pop (tumblr): http://drame-coreene-si-kpop.tumblr.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu