joi, 4 octombrie 2012

Noutati de la Big Star, J-Min, EXID si altii

Noul grup de baieti BIG STAR au revenit cu videoclipul melodiei "Think"!
"Think" este melodia titlu a primului lor mini-album "Blossom". Baietii au debutat cu single-ul BIGSTART in luna iulie a acestui an. Baietii au ales si numele oficial al fanclubului lor: ONLY ONE. Deci, sunteti un ONLY ONE?



J-Min a realizat versiunea band a videoclipului melodiei "Stand Up" de pe coloana sonora a serialului "To The Beautiful You".

                                             

Noul grup de baieti MR.MR au realizat videoclipului singel-ului lor de debut "Who's That Girl"
Melodia este munca producatorilor americani Brian Kierulf si Joshua Michael Schwartz, care au lucrat si pentru artisti ca Lady Gaga si Britney Spears. MR.MR (Mister Mister) semnifica ca membrii sunt "barbatii printre barbati". 
Imi cam plac baieteii astia. ^^ Dar voua?


                                            

Donghae din Super Junior si Park Ha Na nu numai ca fac parte din distributia dramei "Miss Panda and Mr. Hedgehog", dar au si participat la realizarea coloanei sonore a acesteia.
Donghae canta melodia "Don't Go", o balada R&B, iar Park Ha Na melodia "Love Stops". "Don't Go" nu este singura melodie cantata de Donghae pentru serial; mai este si "Plz Don't" pe care o aveti aici, iar mai jos celelalte doua melodii.

                                           


Dupa ce ieri au lansat single-ul Every Night, astazi, fetele de la EXID au realizat si videoclipul melodiei.
Every Night este doar o alta varianta a melodiei "Phone Call" de pe ultimul lor mini-album "Hippity Hop", melodie scrisa de membra LE a grupului.

                                          

Duble Sidekick, unul dintre cei mai mari producatori ai anului 2012, au realizat un proiect chiar sub numele lor!
Duble Sidekick este format din rapper-ul Park Jang Geun si Chance din One Way. Acum au realizat o colaborare cu Kim Tae Woo pentru balada "When I Look At Myself", pentru care au realizat si un videoclip.

                                           





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu