marți, 16 octombrie 2012

Noi MV-uri si teasere

Incepem cu Block B care au realizat teaser-ul pentru "NILLILI MAMBO"!
Aceasta este una dintre melodiile de pe noul lor album care va fi lansat pe 17 octombrie. Abia astept!!! ^^


Noul grup de baieti Wonder Boyz au realizat videoclipul si albumul lor de debut "Open The Door". Albumul contine melodiile "Open The Door (titlu)", "Clap Music", "It's Exciting", "All About You", "Sorrow Part 2".
Imi plac destul de mult baieteii astia. ^^ Dar voua? Aveti mai jos videoclipul precum si restul melodiilor de pe album:


It's Exciting


Sorrow Part 2 (ft. Lee Hae Ri de la Davichi)


All About You


Clap Music


Ailee a lansat primul sau mini-album "Invitation" si videoclipul melodiei titlu "I'll Show You" in care apare si G.O din MBLAQ (G.O <3<3<3). Super melodie, super mesaj, super videoclip, super album, super artista!!!
Aveti mai jos videoclipul de pe canalul oficial, videoclipul cu subtitrare in engleza, precum si un clip cu tot albumul.





NU'EST, care si-au facut comeback-ul cu "Action" mai devreme in acest an, au realizat videoclip si pentru "Not Over You", iar acum pentru "Sandy". Clipul prezinta imagini cu trupa la scurte iesiri cu unii dintre norocosii lor fani.


Si-a terminat de curand promotiile cu "Anymore", iar acum e pregatita sa revina cu "Let's Dance". Este vorba de Seo In Young care va realiza un nou single pe 18 octombrie si a lansat deja un teaser video:


Cantaretul Gil Sung Hoon a realizat videoclipul melodiei "My Love, Be My Last" care este o colaborare cu rapper-ul FatDoo.
Gil Sung Hoon este un fost concurent al concursului "Superstar K" si a primit multa atentie datorita faptului ca a pierdut 30 de kg, dar si pentru ca este varul lui Minho din SHINee. Aceasta este cea de-a doua realizare muzicala a lui.


Noul grup de fete P.O.P CON au realizat primul lor single digital "Nol Ja Go (Let's Play)".


Nol Ja Go


Sweetch


BoA ajuta promotiile celor de la Hyundai pentru noua linie de masini "Premium Younique Lifestyle" si a realizat o melodie in sprijinul campaniei. Melodia se numeste "LOOKIN'" si este o colaborare cu The Quiett. Vor mai fi realizate alte doua cantece ale artistilor SM in sprijinul aceleasi campanii.


Noul grup chinez-coreean TimeZ au realizat teaser-ul de grup. Grupul este format din 6 membrii, dintre care 4 chinezi (Mao Ruo Yi, Liu Guan Xi, Tian Yi Chen, Kong Shu Hang) si 2 coreeni (Kim Seong Hwan si Lee Hyeong Joo). Daca vreti sa vedeti teaserele individuale lansate pana acum, intrati la eticheta "TimeZ" de pe blog, iar mai jos aveti noul teaser. Grupul planuieste sa debuteze pe 18 octombrie.


B.A.P au realizat pozele teaser si pentru Zelo si Jongup!!!
Single-ul intitulat "Don't Do It" (am spus eu :D) va fi lansat pe 23 octombrie. Pana atunci, mai asteptam alte teasere din parte membrilor. Pe cele cu Bang Yong Guk si Daehyun le aveti in postarea precedenta.



2NE1 au colaborat cu numarul din octombrie a revistei britanice FAULT. Acestia au realizat un clip cu imagini din spatele scenelor de la sesiunea de fotografie.



Kim Bo Kyung - "Surprised" MV ("Arang And The Magistrate" OST)







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu