vineri, 12 octombrie 2012

Noutati de la Ailee, MR.MR, Block B, LUNAFLY si multi altii

Dupa ce a dezvaluit cateva poze teaser si coperta de album a primului sau mini-album "Invitation", cantareata solo a realizat si un teaser video in care apare si G.O din MBLAQ (abia astept intregul videoclip ^^). De asemenea, a fost realizat si un clip in care celebritatile isi arata suportul pentru comeback-ul acesteia (insa nu il pot pune deoarece ori a fost retras, ori a fost marcat ca privat).
Melodia titlu este "I Will Show You", iar intregul album si videoclip vor aparea pe 16 octombrie.


Noul grup de baieti MR.MR au realizat clipul dance practice pentru melodia lor de debut "Who's That Girl":

                                          

Block B au realizat si teaser-ul cu P.O pentru comeback-ul lor de pe 17 octombrie.

                                            

LUNAFLY au realizat un clip cu una dintre repetitiile melodiei "One More Step" (ii iubesc! ^^):

                                             

Noul grup rock TOXIC au realizat videoclipul de debut "Lonely" si mini-albumul "First Bridge". Celelalte melodii de pe album sunt "Get Out", "Sick Of It!", "No More", "Get Out (remix)", "Lonely (instrumental)".
Imi cam place de ei. ^^ Dar voua?

                                             

Duo-ul HOMME, format din Changmin din 2AM si Lee Hyun din 8eight, canta melodia "Words I Can't Hear (Because I'm Sorry)" pentru coloana sonora a dramei "Five Fingers". Melodia a fost inregistrata cu 3 zile inainte de inrolarea lui Lee Hyun in armata, melodia fiind ca un ultim cadou pentru fani pana se intoarce.

                                               

MYNAME au realizat teaser-ul pentru varianta japoneza a melodiei "Hello & Goodbye" (doamne, cat iubesc melodia <3). Noul videoclip nu pare foarte diferit de cel coreean, care a fost lansat mai devreme in acest an. Baietii vor reveni in Japonia cu single-ul "What's Up" pe 21 noiembrie, dupa un an de la debutul lor  in aceeasi tara cu "Message". Acestia au realizat un teaser si pentru "What's Up" nu demult... Sa le vedem pe amandoua:

                                                 

                                                

V-am spus ieri de noul grup chinez-coreean care va debuta in urma colaborarii dintre CJ E&M Entertainment si agentia chineza Super Jet Entertainment, si anume despre TimeZ, care acum ni-l prezinta pe cel de-al cincilea membru, Tian Yi Chen.
Grupul este format din 2 coreeni si 4 chinezi. Aveti aici teaserele cu ceilalti, iar mai jos noul teaser:

                                                 

miss A au realizat si teaser-ul video pentru comeback-ul lor cu "Independent Women Pt. 3". Abia astept intregul album si videoclip! ^^

                                                  

Epik High au dezvaluit o coperta a celui de-al saptelea album full-lengh. Tracklist-ul albumului va fi dezvaluit pe 15 octombrie, in timp ce melodia "It's Cold" va fi pre-lansata pe 17.


Stephanie din CSJH, care tocmai a debutat solo cu videoclipul "GAME" si albumul "New Beginning", a realizat clipuri dance practice pentru melodiile "GAME" si "Dance".


O, Doamne! Mai stiti ca ieri v-am rugat sa-mi spuneti daca stiti cum il cheama pe celalalt frumusel din noul videoclip al lui K.will "Please Don't"? L-am gasit! Deci, primii doi actori principali din videoclip sunt bine cunoscutii Dasom din SISTAR si actorul Seo In Guk. Cel de-al treilea din acest triunghi amoros (chiar... ce parere aveti despre sfarsitul videoclipului? il pun mai jos in caz ca nu l-ati vazut inca) este modelul Ahn Jae Hyun. A castigat premiul "Best Rookie" la "2009 Asia Models Awards", si a aparut in multe reviste si emisiuni de moda. A inceput sa primeasca multa atentie datorita aparitiei lui in videoclip. Are o impresionanta inaltime de 186 cm. Cam atata stiu despre el pe moment... A, si faptul ca-mi place mult de el. ^^ Poate o sa-l vedem mai des de acum. ^^ Mai jos aveti videoclipul in caz ca nu l-ati vazut si doua poze cu el:

                                             



AA (Double A) au realizat un nou teaser audio pentru comeback-ul lor:

                                             

Alte clipuri noi:
Kim Jeong Hoon - "Heart Only For One Person"

                                                

Kim Ha Ru - "Waiting"

                                                 

Ta'en - "Every"

                                                 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu