miercuri, 10 octombrie 2012

Noutati de la HyunA, AOA, Block B, AA, miss A, ATTACK

AOA au lansat videoclipul "Get Out" si single-ul "Wanna Be".
Single-ul include melodiile "Get Out", "Happy Ending" si "My Song". Acesta era programat pentru data de 11 octombrie, dar la cererea fanilor, a fost lansat mai devreme. Mai jos e noul videoclip si restul melodiilor:




Block B au lansat teaser-ul cu Kyung pentru comeback-ul lor cu primul album complet care va avea loc pe 17 octombrie.


Dupa ce au deschis un site teaser si au dezvaluit coperta de album a noului lor proiect, fetele de miss A ne prezinta si imagini teaser cu Min si Fei
Fetele vor reveni cu cel de-al treilea mini-album "Independent Women Pt. 3". Albumul joaca rol si de tribut pentru melodia "Independent Women" a trupei Destiny's Child.
Pe poza lui Min scrie "Platesc chiria cu banii mei, pot sa cumpar ce mancare vreau sa mananc si ce haine vreau sa port, cu toate ca nu e destul, stiu cum sa fiu satisfacuta, de aceea ma iubesc", iar pe poza lui Fei scrie "Baiete, nu spune 'Voi avea grija de tine, imi va pasa de tine' nu nu, Baiete, nu te juca, daca nu ai de gand sa fii serios".



HyunA din 4minute va reveni si ea in aceasta luna cu un nou album! 
Acesta se va numi "Melting", iar melodia titlu "Ice Cream". Lansarea are loc pe 17 octombrie.


AA (Double A) au realizat primul teaser audio pentru albumul lor de comeback. Noul album va contine 12 melodii, iar trupa va realiza numeroase teasere pentru acestea. Numele melodiilor va ramane necunoscute pana la lansarea albumului.


Noul grup de baieti ATTACK au realizat videoclipul lor de debut "Plan B". Cei cinci membri ai trupei sunt Jiyoung, Sunghwan, Jonghoon, A si Changwoo.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu