marți, 9 octombrie 2012

Noi MV-uri si teasere

Sa incepem cu cateva teasere noi...
Primul va fi de la Block B, care au lansat teaser-ul cu U-Kwon pentru comeback-ul lor care va fi pe 17 octombrie. Baietii astia ma fac tot mai nerabdatoare pe zi ce trece. ^^


Urmatorul va fi de la noul grup de baieti Wonder Boyz pentru melodia lor de debut "It's Exciting". Baietii au pre-lansat melodia, urmand ca pe 15 sa sustina un spectacol, iar pe 16 sa aiba loc lansarea oficiala a albumului.



Cei de la YG Entertainment au realizat un teaser audio pentru viitoarea melodie - "It's Cold" - in care vor colabora Epik High (care se pregatesc de comeback) si Lee Hi (care va debuta solo, urmand ca pe viitor sa faca parte din noua trupa de fete de la YG - SuPearls).
Link-ul preview-ului: http://soundcloud.com/ef_44243421/preview76323

Dupa ce au lansat o serie de poze teaser, fetele de la Jewelry au realizat si un teaser video pentru comeback-ul lor cu "LOOK AT ME". Fetele vor reveni pe 11 octombrie, dupa o pauza de un an si 5 luni.


Cred am terminat cu teaserele... Continuam cu 24K, care ne prezinta un scurt clip cu imagini din spatele scenelor cu drift (scenele tari cu masina ^^) din videoclipul lor de debut "Hurry Up".


Jang Yoon Joo a realizat videoclipul melodiei "Fall Wind". Aceasta a debutat ca si cantareata in 2008 cu albumul sau "Dream". Aceasta mai este cunoscuta pentru meseria de model sau de la "Korea's Next Top Model".


Gavy NJ au revenit cu prima parte a albumului "Gavish" si videoclipul "Lady Killer"


Am uitat de un teaser... Ailee va reveni cu primul ei mini-album! Acesta se va numi "Invitation" si va fi lansat pe 16 octombrie, Ailee prezentand un nou stil, maturizat. Avem parte deja de o poza teaser:


Ailee a debutat cu single-ul "Heaven", a jucat in "Dream High 2" si a avut numeroase performante la "Immortal Song 2". Abia astept comeback-ul ei! ^^




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu