marți, 23 octombrie 2012

Noi MV-uri si teasere

Ne-am bucurat in postarea trecuta de B.A.P, iar acum o vom face pentru multe altele. ^^
Eu una mi-am inceput dimineata foarte frumos cu noul videoclip de la BTOB pentru melodia "Lover Boy" (numita anterior si "I Don't Know Anything But Love" cu care au avut reveniri pe scenele diverselor emisiuni) de pe cel mai recent album al lor "Press Play". Foarte dragut si acest videoclip care prezinta imagini din spatele scenelor de  la diverse activitati si programe.


AOA au realizat clipul dance practice pentru melodia lor de comeback "Get Out":


HyunA ne prezinta un clip cu imagini din spatele scenelor de la filmarile noului ei videoclip "Ice Cream":


A aparut videoclipul melodiei "Shout Out" cantata de Lee Ki Chan pentru coloana sonora a dramei "Arang And The Magistrate":


Castigatoarea concursului "Voice Korea", Son Seung Yeon, a realizat albumul si videoclipul ei de debut. Albumul se numeste "The Wings Of An Ugly Duck", iar melodia titlu este "Heart Heart":


Noul trio LUNAFLY au incarcat un clip pe canalul lor oficial de pe YouTube cu o inregistrare live de la un concert cu melodia "How Nice It Would Be" (cat de mult imi plac ^^):


Kim Jang Hoon a realizat teaser-ul pentru videoclipul "Nothing", in care nu apare nimeni alta decat Paris Hilton:


GFF (Great Flip Flap) au realizat MV-ul variantei radio edit a melodiei "Love Dust":


Girl's Day vor reveni cu cel de-al cincilea single "Don't Forget Me" pentru care au realizat si un teaser video. Din pacate, grupul va reveni in formula de patru, fara Jihae, care a parasit trupa din motive personale. Aceasta vrea sa se concentreze pe studii.


Si Crayon Pop, grup care a debutat mai devreme in acest an vor reveni cu un nou single "Dancing Queen".  Data comeback-ului este 26 octombrie.


Se pare ca Woollim Entertainment, agentia unor artisti ca INFINITE, Tasty sau Nell, se pregateste sa ne faca o surpriza. Acestia au incarcat pe canalul lor oficial de pe YouTube in care apar imagini cu artistii din agentie, iar la sfarsit scrie "What is the NEXT BIG THING? 2012 NOVEMBER". Oare ce va fi? Vom afla in noiembrie...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu