vineri, 26 octombrie 2012

Noutati de la SM, LJ, Soomin si altii

In primul rand, vreau sa spun ca mi-a venit o dorinta nebuna de a posta cat mai multe in seara asta. ^^ Sper sa reusesc. ^^ Am vazut cate materiale am salvat, mai niste postari neterminate si m-am gandit ca poate reusesc sa le termin... Plus poate inca niste versuri pe celalalt blog. Ok, sa incepem cu noile videoclipuri si teasere...

Poate mai stiti din postari trecute despre melodiile realizate de BoA si Jessica din SNSD pentru proiectul firmei Hyundai in colaborare cu SM Entertainment... Din aceasta colaborare va rezulta albumul "PYL Younique Album". BoA si Jessica nu sunt singurele care sunt implicate in acest proiect. Mai este si sub-unitul de dans format din Hyoyeon din SNSD, Taemin din SHINee, Eunhyuk din Super Junior, Henry din Super Junior M, Kai din EXO-K, Luhan din EXO-M, care au lansat un teaser pentru videoclipul "MAXSTEP". Eu una abia astept! ^^


Artistul solo LJ a realizat MV-ul melodiei "Be My Girl".


Soomin & Rex.D Project este un nou proiect de la Romantic Factory si au lansat videoclipul melodiei "I'm Sorry" inaintea realizarii primului lor mini-album. Cantecul este un produs in urma combinarii instrumentalului melodiei "Sabotage" de la Wales si talentul vocal al lui Soomin si rapp-ul lui Rex.D .


Girl's Day au lansat intregul videoclip pentru "Don't Forget Me". Fetele revin dupa 6 luni, insa fara Jihae, care a parasit trupa din motive personale.


Si vom incheia aceasta postare cu... un clip care nu are cum sa nu-ti faca ziua. :)) Ce si-au gasit cei de la ZE:A sa incarce astazi pe canalul lor de pe YouTube...? Un scurt clip cu Kwanghee in care face propriul "cover" al melodiei "Rhythm HA!" a trupei Jewelry, prima melodie de pe cel mai nou album al lor "Look At Me". Nu e prima oara cand mor de ras la un clip cu el :))) Sa vedem ce-a iesit:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu