luni, 15 octombrie 2012

Noutati de la miss A, Block B, HyunA, B.A.P

miss A au revenit cu noul lor mini-album "Independent Women Pt. 3" si videoclipul melodiei titlu "I Don't Need A Man". Aveti mai jos noul videoclip si restul melodiilor de pe album:

                                            

02. Ma Style

                                             

03. If I Were A Boy

                                               

04. Madness (feat. Taecyeon din 2PM)

                                                

05. Time's Up

                                                

Block B au lansat si ultimul teaser pentru comeback-ul lor si anume cel cu Zico.
Baietii vor realiza primul lor album full-length pe 17 octombrie.

                                                

Nici HyunA nu mai are mult pana la comeback-ul ei solo. 
Artista va realiza cel de-al doilea album solo "Melting" pe 22 octombrie, a carui melodie titlu va fi "Ice Cream". Mai multe detalii concrete cu privire la album inca nu se stiu, insa putem observa din pozele ce tocmai le-a lansat ca va avea un concept dragut si in acelasi timp sexy.





Mai stiti ca v-am spus scurt intr-o postare trecuta ca B.A.P se pregatesc deja de un nou comeback? Ei bine, atunci nu eram chiar foarte sigura, dar uite ca acum lucrurile sunt clare. ^^ Baietii au lansat deja primele poze cu teaser cu Bang Yong Guk si Dae Hyun. Baietii au debutat acum cateva luni, mai exact in ianuarie, dar nu stau pe loc niciun moment (si asta e perfect, pentru ca-i ador! ^^; desi, nu credeti ca merita si ei o pauza? da, cu voi vorbesc, cei de la TS...). Revenind, pregatiti-va pentru comeback-ul lor de pe 23 octombrie cu cel de-al treilea lor single. Cu toate ca nu scrie nicaieri asta pe vreun alt site, ceva imi spune ca acesta se va numi ceva in gen "nu o face", nu sunt sigura, deoarece pe ambele poze teaser scrie dupa numele trupei si "3RD SINGLE ALBUM" cuvantul "hajima", care, din cate stiu eu, asta inseamna. :D Bine, nu e nimic sigur (desi in mintea mea e ^^, dar ma rog...). Ideea e ca abia astept comeback-ul lor!!! Dar voi? Ce parere aveti despre noul concept al baietilor?





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu