sâmbătă, 2 iunie 2012

2PM canta noul lor single japonez - "Beautiful" - la Music Fair



2PM au cantat noul lor single japonez - Beautiful - la emisiunea Music Fair de la postul TV Fuji din Japonia.
Dupa cele 6 concerte sustinute in cadrul SIX BEAUTIFUL DAYS, baietii sunt gata sa lanseze oficial acest nou single pe data de 6 iunie.
Pana atunci, ne bucura cu prezenta lor incantatoare ca intotdeauna cu coregrafiile si performantele pline de talent. Ador melodia! O ascult deja pentru a cincea oara de cand am descoperit-o, adica de cand am inceput sa scriu despre ea. :) Si o mai pun de cateva ori... Apoi urmeaza Monster si Like This de cateva sute de ori... :) Ok, ne vedem la urmatoarele postari!
Oh, era sa uit! Uite mai jos performanta baietilor de la Music Fair. Ups! Initial era un clip de la sursa, dar nu mai e valabil, asa ca acum l-am inlocuit cu un clip filmat de un fan si nu e de la Music Fair, ci de la unul din concertele Six Beautiful Days. Trebuie sa spun ca cel in costum negru e instructorul de dans al baietilor, deoarece Taecyeon nu a putut participa din cauza mainii ranite. Si inca ceva... Cred ca persoana care l-a filmat e un mare fan al lui Chansung pentru ca aproape numai pe el il priveste. :)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu