vineri, 29 iunie 2012

Popularitatea globala a trupei JYJ e recunoscuta in Franta


O sursa media din Franta a raportat popularitatea trupei JYJ in America de Sud. Pe 27 iunie, o unitate din mass-media franceza a scris un articol cu titlul "K-pop conquers S. America" - K-pop-ul cucereste America de Sud. Articolul scrie despre faptul ca versurile care creeaza dependenta (voi nu patiti asa?) si dansurile sincronizate si energice cuceresc America Latina si i-a luat pe fanii din aceste locuri mai aproape de cultura coreeana. Articolul a mentionat deasemenea despre turneul mondial al trupei JYJ, care a facut opriri in Germania, Chile, Peru si altele. Au scris: "Grupul coreean JYJ a calatorit in Peru, in cealalta parte a lumii, si au luat Asia, Europa si America de Sud cu asalt."
"Saptamana intalnirilor cu fanii ale trupei, care va incepe astazi, va aduce aproximativ 7,000 de fani japonezi si s-au rezervat in jur de 3,500 de camere de haotel in Seul."
Aceasta saptamana de intalniri a inceput pe 28 iunie si va continua si in urmatoarele 4 zile.
Ce pot sa spun? Foarte tare! K-pop-ul incepe sa prinda cu adevarat tot mai multa popularitate! Iar acest lucru ne face pe noi, fanii k-pop, sa fim foarte fericiti. Acum intrebarea e urmatoarea: cand vom avea si noi parte de un concert k-pop?
Poate vom avea parte, asta daca ajutam la cresterea anumitor pagini cu si despre k-pop. Nu ati vrea si voi un concert SS501 de exemplu? Si inca o intrebare: ati dat like la cele trei pagini despre care v-am spus intr-o postare trecuta, nu-i asa? Daca nu, aveti aici postarea cu link-urile.
Pana la postarea viitoare, Anyong!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu