vineri, 29 iunie 2012

Heo Young Saeng si Kim Kyu Jong din trupa SS501 iau parte la prezentarea realizata de Kim Hyung Jun


Membrii trupei SS501, Heo Young Saeng si Kim Kyu Jong, si-au aratat suportul pentru colegul lor de trupa, Kim Hyung Jun, aparand pe scena in timpul prezentarii acestuia.
Aceasta prezentare a fost realizata in cadrul promotiilor artistului pentru noul sau album - ESCAPE - si a sustinut si un mini-concert pe data de 29 iunie, in Seul. Heo Young Saeng si Kim Kyu Jong au aparut pe scena alaturi de Hyung Jun, spre surpriza fanilor din public. In public se mai afla si Park Jung Min, insa nu a a aparut si pe scena. Din cauza numarului mare de fani japonezi, a fost nevoie de un translator japonez pe scena. Deasemenea, Kim Ki Bum, fratele mai mic al lui Hyung Jun si membru al trupei U-KISS, se afla in public.


                                                                              SS501


Heo Young Saeng, Kim Hyung Jun si Kim Kyu Jong pe scena

Iar mai jos aveti un clip de 17 minute cu momentul in care sunt toti 3 pe scena. Fanii sunt in delir! II cred si eu .... :) Nu inteleg ce spun, insa ma multumesc doar sa-i privesc. :) SS501 FOREVER! <3


Nu ai cum sa nu-i iubesti! Una dintre partile mele preferate este cand Hyung Jun face Yeah man! pe la minutul 3:28. Asta si inca multe momente dragute se regasesc in clip. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu