marți, 11 septembrie 2012

Britney Spears danseaza "Gangnam Style" cu PSY


Britney Spears a postat mai demult pe Twitter noul videoclip "Gangnam Style" al lui PSY spunand cat de mult ii place si ca vrea sa invete dansul de la cineva. Ei bine, si-a implinit dorinta.
Pe 10 septembrie, printesa pop Britney Spears a invatat celebrul dans chiar de la PSY la emisiunea "The Ellen Degeneres Show".
In acea editite erau invitati Britney si Simon Cowell pentru a promova un nou sezon in America al emisiunii "X Factor". Ellen aminteste de PSY si celebrul videoclip, precum si de dorinta lui Britney de a invata dansul, asa ca ii spune ca a adus pe cineva sa o invete. Cand a intrat chiar PSY in platou (una dintre cele mai tari intrari pe care le-am vazut vreodata :D), Britney a fost foarte surprinsa si nu se mai oprea din zambit. PSY le-a oferit celor doua o lectie scurta pas cu pas a dansului.
Pe 9 septembrie, actrita si modelul Milla Jovovich si-a exprimat si ea dorinta de a sti dansul si a inceput sa danseze pe melodie.
Pe 6 septembrie, la premiile "MTV Video Music Awards 2012", PSY a intalnit-o pe Katy Perry si a primit un mic sarut pe obraz de la ea. PSY a dansat celebrul dans si la premii, impreuna cu gazda Kevin Hart, iar in acest timp, camerele au filmat-o si pe Katy cum dansa de la locul ei.
Desigur stiti si de Nelly Furtado, care a declarat mai devreme in luna august ca ii place mult "Gangnam Style", ba chiar a dansat si cantat pe aceasta melodie la concertul ei din Manila, Filipine.
Aveti aici clipul cu PSY si Britney Spears la emisiunea "The Ellen DeGeneres Show" (PSY intra topaind la minutul 0:52).
[UPDATE] Avem acum si o poza din spatele scenei:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu