marți, 11 septembrie 2012

K.R.Y - "Loving You"


Sub-grupul K.R.Y (Kyuhyun, Ryeowook, Yesung) de la Super Junior si-au mai ovedit inca o data abilitatile vocale pentru o drama.
De aceasta data, acestia au cantat "Loving You" de pe coloana sonora a dramei "Miss Panda and Mr. Hedgehog" in care joaca Donghae.
"Loving You" este compusa de Donghae si D2O si canta despre reafirmarea dragostei dintre cei doi indragostiti care se cunosc de mult timp.


De asemenea, s-a anuntat de curand ca Taemin din SHINee va fi urmatorul artist SM care va realiza o melodie pentru coloana sonora a serialului. Va fi pentru prima oara cand Taemin va realiza in mod oficial o melodie solo. Melodia se numeste "It's You" si este foarte asteptata mai ales pentru ca Taemin si-a aratat de multe ori abilitatile vocale puternice in cadrul diferitelor performante la "Immortal Song 2". Melodia este tema principala pentru personajul Cha Eun Gyul (jucat de Lee Hyun Woo) si va exprima sentimentele de oferta pentru protagonista Goo Jae Hee (jucata de Sulli din f(x)).
In acelasi timp, va fi realizata si o varianta acustica a melodiei "Butterfly" cantata de Jessica din Girls' Generation si Krystal din f(x).
O data exacta a realizarii acestora inca nu se stie bine, pe unele site-uri spunand ca pe 19 septembrie, iar pe altele ca pe 12.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu