vineri, 14 septembrie 2012

Noutati de la Girls' Generation, 24K, GD, Huh Gak si altii

Dupa cum am spus intr-o postare trecuta, Girls' Generation vor realiza versiunea japoneza a single-ului "Oh!", care va contine si melodia "All My Love Is For You" si va fi lansat oficial pe 26 septembrie. Astazi au fost lansate un ton de apel cu "Oh!", precum si un nou videoclip:



Noul grup de baieti 24K au realizat un clip cu imagini de la inregistrarile din studio ale melodiei de debut "Hurry Up".


GD vine astazi cu o noua prezentare a urmatoarei melodii de pe albumul "One Of A Kind" - "Crayon".


Huh Gak s-a intors cu un nou single - "It Hurts" - la care a lansat deja si videoclip, unde Na Eun din A Pink este actrita principala.


Altii care se intorc cu noi single-uri sunt Gavy NJ si Tony An.
Gavy NJ se intorc cu "From A Tree Lined Street", o melodie cu inclinatii R&B, subliniind abilitatea de a transmite emotii prin vocile lor. Melodie este o colaborare cu Ara din Hello Venus.
Tony An, dupa ce a cantat alaturi de trupa SMASH acum sase luni, se intoarce cu un single propriu, care este o colaborare cu Hyunjun din SMASH. Melodia se numeste "Beautiful Girl" si este un cantec dinamic si ritmat.
Aveti mai jos ambele cantece:



Acum, pentru incheiere, desi cred ca se stie deja, ca "Gangnam Style" al lui PSY a ajuns cel mai apreciat videoclip din istoria YouTube-ului!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu