joi, 6 septembrie 2012

Noutati de la 24K, BTOB, Crispi Crunch, Secret, FT Island, Nep

Secret au realizat poza teaser de grup pentru comeback-ul lor cu Poison.
Tot astazi apare si videoclipul, asa ca sa stam pe faza. :) Fetele au realizat si poze teaser individuale. Aici le aveti pentru Ji Eun si Hyosung, iar mai jos pentru Zinger si Sunhwa.
Se pare ca noul concept al fetelor este bazat pe look-ul de lady si spionaj din Marea Britanie din anii 1940.




Duo-ul hip-hop Crispi Crunch isi face comeback-ul cu un nou clip foarte amuzant - "Menboong Time (Mental Breakdown)". 


Un nou grup de fete a debutat! Astazi au aparut single-ul si videoclipul lor de debut "DoRaDoRa". Nep este numele lor si vine de la "New Passion", semnificand pasiunea fetelor pentru dorinta de a arata ca fac spectacol, dezvaluind un nou viitor in fata lor.
"DoRaDoRa" este munca compozitorilor  Kang Ji Won si Kim Ki Bum care au lucrat deasemenea si la hit-uri precum "Madonna", "Starlight Moonlight" si "Shy Boy" ale trupei Secret.



FT Island se pregatesc de un nou album complet intitulat "Five Treasure Box", si avand in vedere ca data lansarii se apropie, baietii au lansat un teaser pentru melodia titlu.
Melodia titlu se numeste "I Wish", care se va alatura altor 9 melodii, precum "Life", "Paper Plane", "Compass", "Let It Go" sau "I Wanna Go".
Baietii au declarat ulterior: "Un total de 10 melodii vor fi incluse [pe urmatorul nostru album complet] cu 5 melodii noi compuse in totalitate de membrii si 5 melodii la ale caror compunere au participat si membrii, deci totul va contine culoarea muzicala pe care FT Island vrea sa o arate tuturor."
Lansarea online va vea loc pe 10 septembrie.


BTOB au realizat mai multe poze in care prezinta noul concept pentru comeback-ul lor. Baietii prezinta un "look de campus din anii '90". Baietii vor reveni cu un nou mini-album intitulat Press Play, care va fi lansat pe 12 septembrie. Trupa a lansat si un teaser audio pentru melodia titlu - "WOW". Mai jos aveti teaser-ul audio si pozele.

                                            









24K, noul grup de baieti despre care am vorbit ieri, au lansat MV-ul lor de debut "Hurry Up"!
Noul grup este format de fapt din doua sub-grupuri - 2K (hip-hop) si 4K (trupa acustica) - impreuna formand o trupa dance - 24K. Grupul este format din doi dansatori prodigy si patru vocalisti.
Eu una am fost uimita de intorsatura celor de la 4K. ^^ 
Mai multe despre grup aveti aici, iar mai jos este noul MV:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu