luni, 10 septembrie 2012

Noi viitoare albume de la MBLAQ si Girls' Generation


MBLAQ vorbesc despre un posibil al cincilea album. Spun posibil pentru ca nu e nimic sigur.
Oricum, trupa ia de curand parte la noul reality-show de la MBC - "Idol Manager". In aceasta emisiune, baietii sunt lasati in grija a trei manageri noi care trebuie sa aiba grija de programul lor, probleme si altele. Managerii selectati pentru show sunt Park Kyung Lim, Kim Sae Rom si Jeon Yul.
Deja au fost difuzate trei episoade, iar in timpul acestora, trupa si managerii vorbesc despre realizarea celui de-al cincilea album al trupei. Potrivit comentariilor, MBLAQ vor lansa curand un nou album, nu se stie inca data exacta, si au mai aparut cateva zvonuri, precum faptul ca ar incepe lucrul in luna octombrie.


Intre timp, ca o completare, se pare ca Seungho a inceput sa se antreneze la sala. Deja sunt cunoscuti unii membrii MBLAQ pentru corpul lor bine lucrat. Lee Joon, G.O si Thunder si-au arata deja abdomenul publicului si au mai ramas maknae-ul Mir si liderul Seungho. Ei bine, acum cateva luni, si Mir a arata ca lucreaza la corpul, iar acum a venit si randul lui Seungho. A aparut de curand pe internet o poza cu el la sala de antrenament, aratandu-si muschii bratului. Liderul a declarat in trecut ca a mai exersat, dar s-a lasat intre timp, insa acum e pus serios pe treaba. Oare acesta poate fi un nou semn totusi catre comeback-ul lor? Oricum, abia astept sa vad rezultatele, precum si aparitia noului album!


Continuam cu Girls' Generation, care vor realiza versiunea japoneza a single-ului "Oh!". Single-ul va contine si "All My Love Is For You", al carui videoclip a fost deja realizat. Cel de-al cincilea single japonez al fetelor va fi lansat oficial pe 26 septembrie. Pana atunci, un ton de apel precum si videoclipul versiunii japoneze a "Oh!" vor fi lansate pe 14 septembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu