marți, 18 septembrie 2012

Noutati de la Zico, BTOB, Girls' Generation, TVXQ, 100%

Zico din Block B impreuna cu trupa rock Pia au lansat videoclipul melodiei "Oasis" care este folosita ca si coloana sonora la serialul "Golden Time".


BTOB au realizat versiunea dans pentru "WOW". (Chiar asteptam un clip de gen pentru ca iubesc melodia si coregrafia.^^)


Si Girls' Generation au lansat versiunea dans pentru varianta in japoneza a melodiei "Oh!".


Grupul a lansat de asemenea si un teaser pentru "Girls' Generation Complete Video Collection" care va aparea pe 26 septembrie, aceeasi data ca si lansarea noului lor single japonez, care pe langa "Oh!" va contine si melodia "All My Love Is For You".


TVXQ se pregatesc de comeback-ul lor coreean cu "Catch Me". Noul album va fi lansat pe site-uri de muzica inca de pe data de 24 septembrie, iar in magazine va aparea pe 26. TVXQ a realizat ultima data in Coreea "Keep Your Head Down" in ianuarie 2011. A fost dezvaluita deja o poza teaser cu Yunho pentru comeback. Abia astept!


Noul grup de baieti 100% de la TOP Media au realizat albumul (single-ul) lor de debut "WE, 100%".
Cei 7 membrii sunt Minwoo, Rokhyun, Jonghwan, Hyukjin, Chanyong, Sanghoon si Changbum si se pregatesc sa debuteze cu un stil unic si performante ce vor dovedi vocile lor puternice. Baietii au intrat ca stagiari in compania lui Andy de la Shinhwa inainte de Teen Top, dar isi fac abia acum debutul oficial.
Trupa va avea si propriul show intitulat "Teen Top Let's Rise 100% - Issues And Wars" care va fi difuzat pe canalul SBS MTV.
Melodiile sunt "WE, 100% (Intro)", "Bad Guy" si "Still Again". Urmeaza sa fie realizat si un videoclip pentru "Bad Guy". Aveti aici si primul lor teaser video, iar mai jos melodiile de pe noul album:









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu