marți, 4 septembrie 2012

Noutati de la PSY, Secret, BTOB, Orange Caramel + alte surprize

PSY revine cu noi recorduri si surprize. Daca intr-o postare trecuta am vorbit despre cum Gangnam Style a ajuns cel mai vizionat videoclip k-pop de pe YouTube, iar in momentul in care scriam postarea avea peste 89 de milionae de vizualizari, astazi ma intorc si va spun ca a atins peste 100 de milioane! Chukahae! 
Alta noutate cu privire la PSY este faptul ca a semnat in mod oficial un contract cu Island Records, agentie sube care se afla artisti celebri ca Justin Bieber si Jennifer Lopez. Odata cu aceasta stire, a fost anuntat ca PSY a fost invitat sa ia parte la premiile MTV VMA (Video Music Awards), care, apropo, se vor difuza in direct pe MTV pe 6 septembrie la ora 01:30 am in tara noastra.
Deasemenea, Gangnam Style a reusit sa ajunga in topuri precum Billboard Top Digital Song,  Billboard Heatseekers Songs, Billboard Canada Hot 100, Billboard K-Pop Hot 100 si a reusit sa atinga locul 1 in Billboard’s Social 50 Chart. Tot PSY a reusit sa surprinda prin numarul de descarcari legale ale melodiei ‘Gangnam Style’. Si chiar si in topul iTunes a reusit sa isi puna amprenta. 
Dar asta nu e tot! Un lucru pe care chiar nu trebuie sa-l trecem cu vederea este faptul ca melodia Gangnam Style a ajuns si la posturile de radio din Romania! Este vorba de Radio 21. Prima oara cand au pomenit despre aceasta melodie a fost pe data de 27 august, cand au scris un articol despre acest "fenomen". Aveti aici articolul. Momentul de gratie a venit astazi, pe 4 septembrie, cand melodia a fost difuzata in cadrul emisiunii "Request629", si a fost numita chiar si super hit! Din pacate, eu nu am avut onoarea sa ascult melodia la radio, ci doar am vazut pe Facebook niste chestii... Dar poate ca vor continua sa o mai dea...

Continuam cu SECRET, care se pregatesc de un comeback cu cel de-al treilea mini-album - Poison. Trupa a lansat deja poze teaser pentru Ji Eun si Hyosung. Lansarea oficiala a albumului va avea loc pe 13 septembrie.



BTOB se pregatesc si ei de comeback cu cel de-al doilea mini-album din cariera, care se va numi Press Play. Au lansat prima poza teaser pentru melodia titlu a albumului - Wow - iar lansarea oficiala a acesteia si a albumului va fi pe 12 septembrie. Se presupune ca Wow sa fie o melodie intr-un stil popular anilor '90, care combina vocile si abilitatile rap solide ale membrilor. Baietii au debutat in luna aprilie cu primul mini-album Born To Beat.


Sub grupul Orange Caramel isi va face si el comeback-ul in aceasta luna. Fetele vor debuta oficial in Japonia pe 5 septembrie cu My Sweet Devil pentru care au realizat deja un videoclip (il aveti aici)., iar acum vor realiza primul album complet pe 12 septembrie. Pe pagina oficiala de Facebook a trupei After School au aparut trei poze teaser cu fiecare membra cu titlul "Lipstick".

Lizzy


Nana


Raina


Eider au realizat reclama sa in care apar Lee Min Ho si Yoona din Girls' Generation. Cele doua staruri au devenit modelele brandului lor de imbracaminte in 2011, iar acum s-au intors pentru linia iernii 2012. Reclama s-a filmat in Noua Zeelanda in peste 4 zile si 3 nopti.


Alte poze:












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu