marți, 25 septembrie 2012

Noutati de la 24K, 2PM, Ga In, LUNAFLY, BROWNIE, Jessica, Min Jin Joo, Gavy NJ, EXID, ANDAMIRO

Ce avem de la 24K nu este chiar atat de important, dar e dragut si amuzant. :D Baietii au realizat si ei o parodie dupa "Gangnam Style", precum si pentru "Purity" a trupei Koyote. Ei au pus celebrele miscari horse dance din ale lui PSY pe melodia din urma, una mai veche, dar draguta. Imi place. ^^ Aveti mai jos clipul:


Daca tot am pomenit de PSY, inca un mic lucru de spus despre acesta este ca a declarat ca va face o performanta cu "Gagnam Style" fara tricou, daca se va clasa pe locul 1 in "Billboard Hot 100". A declarat aceasta intr-o conferinta de presa recent sustinuta dupa ce s-a intors in Coreea dupa ce a stat trei saptamani in America. Chiar a fost intrebat ce ar face daca ar ajunge pe primul loc in acest top, iar acesta a raspuns ca el crede in asta si ca a fost foarte bucuros, a ras, a plans cand a vazut ca este pe locul 64 in acelasi top. Dupa un scrut moment de gandire, acesta a continuat "Daca ajung pe locul 1 in Billboard Hot 100, nu stiu unde, dar voi pregati un spectacol cu un numar mare de oameni care sa-l vada. Imi voi scoate tricoul si voi canta "Gangnam Style". In aceeasi conferinta de presa, acesta a anuntat ca va canta in coreeana pentru noul lui album american. Ce credeti? Ajunge pe primul loc? Eu cred ca re sanse, avand in vedere cat de mare a ajuns fenomenul Gangnam Style... Felicitari pana atunci pentru locul 64! ^^

Continuam cu 2PM, care vor face turul global "What time is it?". Au fost dezvaluite deja primele 4 opriri:

17 noiembrie: Shangai, China; Arena Mercedes Benz
8 decembrie: Jakarta, Indonezia; Stadionul International Mata Elang
15 decembrie: Taipei, Taiwan; Nangang Exhibition Hall
22 decembrie: Macau, China; Arena Venetian Cotai

S-a declarat de asemenea ca participarea lui Nichkhun la concerte va fi la discretia organizoatorilor locali si contractelor asociate, deci nu stim exact daca va lua parte sau nu.
Nu puteam sa nu spun de asta, mai ales ca iubesc 2PM. ^^

Ga In din Brown Eyed Girls a lansat teaser-ul video pentru "Tinkerbell".
Melodia face parte de pe noul ei album solo "Talk About S.", album care, pe langa "Tinkerbell", va mai contine si melodiile "Meet Her", "Bloom", "Gaze" si "Catch Me If You Can". Se pare ca in melodia titlu, se vorbeste despre ea cum se transforma intr-o zana care merge in fiecare noapte sa-l viziteze pe barbatul pe care il iubeste. Mai jos este teaser-ul:


Inca un teaser avem din partea noului grup de la Nega Network si anume LUNAFLY. Aveti mai multe despre ei aici. Acestia au lansat acum primul teaser video pentru debut (scurt si la obiect: LUNAFLY):


Acum BROWNIE... Cine e BROWNIE? Eu nu am auzit de el pana la B.A.P :)). Ce legatura are cu ei? Cine e BROWNIE? Pai, e un catel de plus. :) Doamne, cum de am indraznit sa spun ca e un catel de plus?! BROWNIE e BROWNIE. Cel mai tare catel de pe pamant! :)) Acesta are si propriul videoclip si melodie, pe care il aveti mai jos:


Acum vi se pare ca l-ati mai vazut undeva, nu? Cumva in pozele de mai jos (doar cateva):




Si Jessica din SNSD a pozat cu BROWNIE


Eu l-am descoperit datorita B.A.P


Se pare ca a luat parte si la nunta lui Lee Seung Yoon :))


B.A.P si SECRET



Iubesc poza <3



Am gasit si asta cu Jaejoong din JYJ <3

Stabilit: my ultimate bias is BROWNIE! :))

Gata cu scumpul (si celebrul) catel... Revenim la Jessica din SNSD care a realizat melodia "Heart Road" pentru coloana sonora a dramei "The Great King's Dream" si a aparut si un videoclip pentru aceasta:


Min Jin Joo realizeaza videoclipul melodiei "Oppa Is The Best":


Gavy NJ a lansat si ea un teaser pentru "Lady Killer" care va aparea pe 4 octombrie.


EXID au realizat un nou videoclip pentru "I Feel Good", insa de aceasta data varianta remixata. Videoclipul contine imagini din vacanta lor de dinainte ce revenire.


ANDAMIRO a realizat un videoclip cu coregrafia melodiei "HYPNOTIZE":



Un nou grup de baieti va debuta. Acestia sunt Mr. Slam, sunt 5 si sunt pregatit de debut. Au realizat teaser-ul video pentru melodia de debut "Don't Call Me Baby". Se pare ca baietii abordeaza un stil dance, cu cateva influente dubstep. "Don't Call Me Baby" va aparea ca single digital chiar maine, asa ca fiti pe faza. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu