duminică, 9 septembrie 2012

Premiu special "Concurs #4": My Girlfriend Is A Gumiho


Mai stiti postarea speciala cu doua dintre concursurile paginii noastre dragi de Facebook Drame Coreene si K-Pop, nu-i asa? E vorba despre concursul Time for K-Pop si concursul Kdrama pe Facebook si pe Youtube. In aceasta postare vorbim despre castigatorul celui de-al doilea concurs (normal trebuia sa postez prima oara despre Time for K-Pop, dar mai am un pic de lucru la ea. Imi pare rau de intarziere.) In acest concurs, participantii s-au inscris cu cate un videoclip realizat de acestia, care sa curpinda imagini, secvente, melodii cu drama lor preferata. Castigatorul s-a ales in functie de numarul de vizualizari, aprecieri si comentariile lasate la videoclip.
Norocosul castigator al acestui concurs este Petro Haralambi cu drama My Girlfriend Is A Gumiho. Felicitari! Chukahae! ^^
Ca sa incepem cum se cuvine, mai jos este clipul realizat de acesta:


Titlu: My Girlfriend Is A Gumiho / My Girlfriend Is A Nine-Tailed Fox
Gen: romantic, fantastic, comedie
Episoade: 16
Regizor: Boo Sung Chul
Scenarist: Hong Mi Ran, Hong Jung Eun


Povestea

Cha Dae Woong (Lee Seung Gi) este un tanar las si extrem de imatur, care elibereaza accidental o vulpe cu noua cozi care a fost inchisa timp de 500 de ani. Vulpea incepe sa prinda forma unei foarte frumoase femei care il urmeaza pe acesta peste tot, creand neintelegeri cum ca ea ar fi iubita lui. Cu toate ca barbatul se bucura de atentia si invidia oamenilor, el se afla mereu intr-o frica extrema deoarece Gumiho ar putea dori oricand sa-i manance ficatul pentru a deveni si ea om. Dar odata ce cu timpul se indragotesc amandoi unul de celalalt, apar dusmanii lui Gumiho, provocand o intorsatura neasteptata in viata lor.


Distributie

Lee Seung Gi ca Chae Dae Woong


Protagonistul dramei este un om tanar si rasfatat de in jur de 20 de ani, care si-a pierdut ambii parinti la o varsta foarte frageda, si a locuit cu bunicul si matusa sa timp de 20 de ani. El nu este interesat in a merge la colegiu; in schimb, el vrea sa devina actor. Cand bunicul sau incearca sa-l duca la o scoala internat, Dae Woong scapa si in cele din urma se pierde. O voce de femeie ii spune sa deseneze nou cozi pe o pictura cu o vulpe, dintr-un templu budist, si astfel, in mod accidental elibereaza vulpea din pictura. El intalneste o fata care il informeaza ca ea este vulpea din desen. Mai tarziu afla ca este intr-adevar o gumiho (mai tarziu numita Miho), asa ca sfarseste sa incerce sa o faca fericita (cel mai des cumparandu-i carne) si sa ascunda de ceilalti faptul ca este o gumiho. Mai tarziu, Dae Woong se indragosteste de Miho.

Shin Min Ah ca Gumiho


O vulpe legendara cu noua cozi care a fost inchisa timp de 500 de ani intr-un tablou. Miho este protagonista feminina. Ea viseaza sa devina umana  si a vrut mereu sa faca lucruri ce le fac oamenii normali. Cu toate acestea, cand lumea aud zvonuri cum ca vulpile gumiho ar manca oameni, nimeni nu se apropie de ea. Cand il intalneste pe Dae Woong, incepe sa se simta si sa se comporte ca si cum ar fi umana, dar cateodata isi exercita puterile ei supraomenesti atunci cand nimeni, cu exceptia lui Dae Woong, nu se afla in preajma. Devine iubita lui Dae Woong si incearca sa modeleze relatia lor intr-una normala de tip iubit-iubita. In ciuda faptului ca vulpile gumiho sunt feroce, ea este mai mult tipul dragut si frumos. Din moment ce a fost facuta din foc, ii este frica de apa.

Noh Min Woo ca Park Dong Joo (I f**kin' love you, Noh Min Woo!!!! scuze, dar nu m-am putut abtine ^^)


Un veterinar la un spital de animale, el este jumatate goblin - jumatate uman. El stie o multime de lucruri despre viata umana. Dong Joo este dovedit a fi antagonist. El tinde sa vorbeasca intr-un mod calm cu Miho, dar nu este asa cu ceilalti. A incercat sa o captureze pe Miho si sa o inchida din nou in tablou, dar cand aceasta i-a spus ca vrea sa devina om, acesta se razgandeste. Asa ca, ii spune lui Miho ca daca vrea sa devina om, va trebui sa bea sangele lui si ca marmura ei sa stea timp de 100 de zile in stomacul lui Dae Woong. Cu toate acestea, el nu-i spune ca Dae Woong va muri daca ii inapoieaza marmura la sfarsitul celor 100 de zile. Cand Dong Joo afla ca Miho este facuta din focul lui Kil Dal (fata pe care a iubit-o si care l-a facut s-o omoare) ramas in urma, acesta incearca sa o patreze in siguranta.

Park Soo Jin ca Eun Hye In


Antagonista de sex feminin a dramei, este seniorul lui Dae Woong. Ea si Dae Woong au avut sentimente puternice unul pentru celalalt  pentru o lunga perioada de timp. Cu toate acestea, cand Dae Woong a aflat ca aceasta se folosea de el, a inceput sa-si piarda interesul pentru ea si sa o ignore. Lui Hye In nu-i place de Miho si devine nervoasa si geloasa cand Miho devine iubita lui Dae Woong. Ea a incercat deasemenea sa il invite pe Dae Woong in oras, dar pentru ca acesta nu se poate intalni cu altcineva in afara de Miho din cauza marmurii acesteia, este refuzata. Hye In crede ca stie diferenta lui Miho asa ca incearca orice ca sa afle adevarata identitate a acesteia.

Byun Hee Bong ca Cha Poong (bunicul lui Dae Woong)


El vrea ca Dae Woong sa faca alegeri corecte in viata, dar accepta si visul lui cu actoria dupa ce vede ca s-a mai maturizat.

Yoon Yoo Sun ca Cha Min Sook (matusa lui Dae Woong)


Face orice ii spune bunicul lui Dae Woong sa faca. Are sentimente pentru Ban Doo Hong, dar nu a putut niciodata sa-i spuna acestuia. De cele mai multe ori termina prin a se face de ras in preajma lui.

Sung Dong Il ca Ban Doo Hong


Directorul scolii de actorie a lui Dae Woong. El este atat de mandru de abilitatile lui Dae Woong, incat il trateaza mai special. Cand o vede pe Miho sarind sus si fugind, o urmareste, dar de fiecare data cand o gaseste, ea fuge fara ca macar el s-o vada. El este vazut de Miho, dar el nu o vede. Are deasemenea sentimente pentru matusa lui Dae Woong, Cha Min Sook. Si el este vaduv.

Hyo Min ca Ban Sun Nyeo


Fiica lui Doo Hong si cea mai buna prietena a lui Dae Woong. Are sentimente pentru Dae Woong, dar nu pare prea geloasa pe faptul ca acesta e impreuna cu Miho, cu toate ca se simte cu inima franta cateodata. Devine buna prietena si cu Miho.

Kim Ho Chang ca Kim Byung Soo


Celalalt bun prieten al lui Dae Woong. Are sentimente pentru Sun Nyeo, dar ea nu pare sa observe.

Altii:
Im Hyun Sik ca si calugar (cameo)
Min Joon Hyun (민준현) ca politist (cameo, ep 4)
Lee Soo Geun (이수근) ca politist (cameo, ep 4)
UEE ca student (cameo, ep 5)
Park Shin Hye ca Go Mi Nyeo (cameo, ep 6)
Lee Hong Ki ca Jeremy (cameo, ep 16)
Kim Ji Young ca bunica Samshin (cameo, ep 16)


Coloana sonora (OST)




OST My Girlfriend Is A Gumiho
Tracklist (la fiecare melodie aveti link catre un clip cu aceasta)
01. Lee Seung Gi (이승기) – Losing My Mind (정신이 나갔었나봐) (Daewoong Theme) link
02. Lee Sun Hee (이선희) – Fox Rain (여우비) (Main Theme) link
03. Lee Seul Bi (이슬비) – The Person I Love (내가 사랑할 사람) (Miho Theme) link
04. Kim Gun Mo (김건모) – Oh La La (울랄라) link 
05. Lyn with Bong Gu (린 with 봉구 of 길구 봉구) – Two As One (둘이 하나) (Love Theme) link
06. Shin Min Ah (신민아 ) – Sha La La (샤랄라) link
07. No Min Woo (노민우) – Trap (덫) (Min Woo Theme) link
08. Park Hong (박홍) – Look At Me (나를 바라봐) link
09. Shin Min Ah (신민아) – I can Give You All (다 줄 수 있어) link
10. Lee Sun Hee (이선희) – Fox Rain (여우비) (Acoustic Version) link
Mai multe cantece
Lee Sun Hee – The Person that I Love (Piano Ver.) link
Lee Seung Gi – Now I Love You link






Un clip cu cateva poze dragute din spatele scenelor:


Nu stiu chiar de ce nu am apucat sa ma uit la drama asta, dar o s-o fac cat de curand! ^^ Adica am fost inceput sa o urmaresc cand era pe Euforia, dar eram incarcata cu scoala si nu am mai urmarit pana la sfarsit (cred ca am vazut doar primele doua episoade)... 
Gata despre mine... Sper ca v-a placut postarea si inca o data FELICITARI pentru Petro Haralambi, dar si pentru ceilalti participanti!
Daca tot am pomenit, haideti sa vedem si celelalte clipuri participante:

Secret Garden


City Hunter


Mary Stayed Out All Night


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu