luni, 24 septembrie 2012

Noi grupuri


Inca doua noi grupuri (unul de baieti si unul de fete) se pregatesc de debut.
JYP Entertainment se pregateste sa aduca in scena un nou duo si anume 15& (Fifteen And).
In aceeasi zi, astazi, au lansat si un site teaser, precum si unul video. Duo-ul este format din castigatoarea Park Ji Min de la K-Pop Star si inca o trainee de la agentie de aceeasi varsta ca ea (15 ani) de unde vine si denumirea grupului. Fata care va fi cu Park Ji Min in grup a fost luata sub aripa JYPE dupa ce a aparut la un program de televiziune si a fost stagiara timp de mai bine de 5 ani. Fata misterioasa a primit multa atentie, mai ales ca a primit si porecla "fata geniu".
Teaser-ul video arata clar fata lui Park Ji Min, insa a celeilate fete nu o putem vedea.
Eu una sunt foarte curioasa cu privire la acest duo, mai ales ca imi plac mult artistii JYPE.
Link site teaser: http://15and.jype.com/
Teaser video:


Urmatorul grup, LUNAFLY, este un grup de baieti de la Nega Network. Baietii - Sam, Yun, Teo - au lansat deja albumul lor "Super Hero" pe iTunes inca de pe 6 septembrie.
Daca inainte a fost lansata o simpla poza cu numele trupei, acum putem sa-i cunoastem pe membrii.


Sam


Teo


Yun

Se spune ca au fost investiti in jur de 134,078 $ (150 milioane de woni) pentru accesorii, outfit-uri, hair stylist si machiaj pentru debutul acestora. E o mare investitie pentru un nou grup care lanseaza doar un single digital si care nu vor sustine activitati de difuzare. In continuare aveti link-uri catre preview-uri ale melodiilor de pe single (ambele in engleza):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu