vineri, 28 septembrie 2012

Noutati de la GODDESS, Ga In, Epik High, B2ST

GODDESS au realizat videoclipul lor de debut "Farewell Party":


Ga In a realizat teaser-ul melodiei "Gaze":


Epik High vor reveni, iar LEE Hi (Lee Ha Yi) va debuta solo. YG-Life au dezvaluit o poza teaser cu datele de lansare ale fiecaruia. Epik High vor realiza cel de-al saptelea album pe 19 octombrie, iar cu 10 zile inainte de aceasta, vor pre-lansa una dintre melodiile de pe album - "It's Cold" - care este o colaborare chiar cu LEE Hi.
In acelasi timp, single-ul de debut al lui LEE Hi va aparea pe 29 octombrie si se va numi "1.2.3.4".
Eu sunt nelamurita de un lucru... Cei de la YG spuneau ca in octombrie vor reveni si 2NE1... Stiu ca nici macar nu a inceput luna, dar totusi de ce nu spun nimic de asta...

B2ST au realizat intregul videoclip pentru varianta japoneza a melodiei "Midnight"!
Acestia numai ce au terminat promotiile cu "Beautiful Night" in Coreea, iar acum incep cele pentru noul lor single japonez "Midnight".
Single-ul va fi lansat pe 17 octombrie si va fi valabil in trei variante limitate si una normala. trupa va realiza de asemenea si o productie DVD "Midnight Sun" in Coreea. Vom avea parte si de un intreg videoclip pentru varianta in coreeana a "Midnight Sun", iar cine cumpara DVD-ul va putea vedea si alte clipuri, ca exemplu pentru "Beautiful Night" cate un videoclip pentru fiecare membru, din cate am inteles... Ce tare ar fi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu