luni, 17 septembrie 2012

Noutati de la JYP, 24K, EXO, Super Junior, PSY, Zico

Saptamana trecuta, Reebok a realizat o noua reclama care ii are ca protagonisti pe Wooyoung si Taecyon din 2PM, J.Y. Park si Suzy din miss A, iar acum au realizat un intreg videoclip pentru cantecul "Classic". pe langa cei mentionati adineaori, in videoclip mai apare si Chansung din 2PM.


24K au realizat un clip dance practice pentru "Hurry Up" . Mie una imi place la nebunie, fiind foarte originala ideea fata de restul pe care le-am vazut de-a lungul timpului. Acest clip este filmat chiar in strada, in public, in diferite locatii si pe timp de noapte. Nu mai spunem de cat de impresionata sunt si de miscarile membrilor. :D


Astazi a fost o zi mare atat pentru EXO-K, cat si pentru EXO-M. Trupa EXO a luat parte la decernarea premiilor "Mengniu Annual Biilboard Music Festival" din China. Nu numai ca au luat parte, dar s-au intors si cu premii.
EXO-M au castigat premiul pentru cel mai bun grup al anului, iar EXO (toata trupa) au castigat premiul pentru cel mai bun outfit.
Dupa ce au primit premiul pentru cel mai bun grup al anului, grupul s-au inclinat in fata publicului pentru aproape 7 secunde si au inceput sa planga de fericire. Multe felicitari! CHUKAHAEYO!




Avem sansa sa ne pregatim si de alte mari premii.
Super Junior si PSY au ajuns sa fie nominalizati la premiile MTV Europe Music Awards (EMA).
Big Bang au castigat anul trecut premiul pentru cel mai bun act din lume.
PSY este nominalizat la categoria Best Video, alturi de alti mari artisti ca Lady GaGa, Rihanna sau Katy Perry, iar Super Junior sunt nominalizati la Best Asian Act. Daca vor castiga aici, vor avansa mai departe in lupta Best World Wide Act. Printre nominalizatii la Best Asian Act se mai afla si Hangeng ca reprezentant al Chinei si fost membru Super Junior.
Intrati aici pentru a vota si a-i sustine pe PSY si Super Junior!
[UPDATE] De fapt, la categoria Best Video, unde este nominalizat PSY, nu suntem noi care luam decizia, ci staff-ul de la MTV. Insa, putem in continuare sa votam pentru Super Junior si sa tinem pumnii pentru PSY!
Decernarea premiilor va avea loc pe 11 noiembrie si se va desfasura la Frankfurt in Germania.



Zico din Block B, alaturi de trupa rock Pia, au realizat melodia "Oasis" pentru coloana sonora a dramei "Golden Time". Au realizat chiar doua variante:

Prima varianta


Varianta acustica





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu