marți, 11 septembrie 2012

Noi poze teaser de la U-KISS + un nou grup de baieti


Dupa ce au realizat single-ul digital "Cinderella"U-KISS se pregatesc de un comeback cu cel de-al saptelea mini-album "STOP GIRL".
Trupa a dezvaluit deja teasere foto pentru Kiseop si Eli (le aveti aici), iar acum pentru Kevin si Soohyun. Albumul va fi lansat pe 20 septembrie.



Mai demult s-a anuntat aparitia unui nou grup de patru baieti, iar acum ne-au dezvaluit si fetele lor. Trupa se numeste Wonder Boyz si vin de la Ent102.
Vocalistul Kim Chang Ryul de la DJ DOC, care e de asemenea in Ent102, a postat pe Twitter "Acum ar trebui sa incepem?^^" alaturi de un poster cu membrii noului grup. Aceasta este prima data cand fetele lor sunt dezvaluite online.
Inainte de a debuta in luna octombrie, Wonder Boyz vor sustine o conferinta de presa pe 11 septembrie pentru programul lor de la SBS MTV "Ta-Dah! It's Wonder Boyz". Primul episod al emisiunii va fi difuzat pe 18 septembrie.
Am vazut multe comentarii cu privire la numele lor, la originalitatea lui... Dar ma rog, eu abia astept sa vad ce ne aduce acest nou grup, ce conteaza numele, nu? ^^


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu