vineri, 28 septembrie 2012

Noutati de la PSY, AOA, A.cian, 100%, SPICA, TVXQ

PSY a realizat o noua varianta a videoclipului "Gangnam Style".
Artistul colaboreaza acum cu brand-ul de moda Jill Stuart din New York, iar acest nou videoclip reprezinta o parte a proiectului. Noul "PSY X JILLSTUARTNEWYORK Dress Classy" le spune celor care vizioneza videoclipul sa se imbrace clasic si sa se comporte liber (sau mai bine spus, "dance classy and act chessy"; prima oara am auzit aceste cuvinte care au venit din partea artistului atunci cand a venit la emisiunea "Ellen DeGeneres" sa o invete pe Britney Spears sa danseze "Gangnam Style").
Alte lucruri de remarcat cu privire la "Gangnam Style" ar fi ca videoclipul oficial a atins deja pragul de 300 de milioane de vizualizari, iar melodia a urcat pana pe locul 2 in Billboard Hot 100! Stim bine ca PSY a promis ca va canta "Gangnam Style" fara tricou daca ajunge pe 1. :D


FNC Entertainment tocmai ce au anuntat ca noul lor grup de fete AOA vor reveni foarte curand. Numai ce si-au facut debutul in aceasta vara cu single-ul "Angels' Story", respectiv videoclipul "ELVIS", iar acum ne pregatesc cel de-al doilea single - "Wannabe". Fetele vor lansa un teaser pentru "Get Out", melodia titlu, pe 29 septembrie.



Cine sunt A.cian? Un nou grup de baieti. ^^ Baietii nu au realizat inca un videoclip, insa au cantat pentru prima oara melodia titlu "STUCK" la emisiunea "Music Bank". Grupul format din 5 membrii - Seulgi, Crooge, Chanhee, Sehee, Sanghyeon - au inceput sa primeasca atentie inca inainte de debut. "A.cian" este o combinatie intre cuvintele "Ace of Asia" si "musician". Ce parere aveti despre noul grup?


100% au realizat versiunea dans pentru melodia lor de debut "Bad Boy".


Si SPICA au realizat versiunea dans pentru "I'll Be There".


Inca nu am terminat cu versiunile dans, fiind randul a TVXQ cu "Catch Me". Ador coregrafia!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu