vineri, 14 septembrie 2012

Noutati de la GD, SPICA, 24K, Zico, T-ara


GD a lansat oficial albumul "One Of A Kind"!
De data aceasta, GD a acordat o mare mai atentie elementelor hip-hop. Ascultatorii vor putea intelege mai bine gandurile cantaretului de-a lungul celor 6 melodii, la care au lucrat GD impreuna cu artisti ca Teddy Park (azi e ziua lui! SENG IL CHUKAHAE!), CHOICE37, Choi Pil Kang, Ham Seung Chun, Kang Wook Jin, Tablo si altii.
Melodia titlu "Crayon" a fost scrisa si compusa atat de GD, cat si de Teddy, iar titlul acesteia este o combinatie dintre cuvantul "crazy" si numele de nastere al lui GD, "Jiyong". Titlul inseamna de asemenea si "Crazy On", reflectand stilul lui GD de a se implica mult in realizarea albumului. Cu aceasta melodie, ascultatorii se pot bucura atat de muzica hip-hop, cat si electronica.
Albumul prezinta si melodiile "One Of A Kind" si "That XX", precum si alte melodii ca "Missing You" (care este o colaborare cu Kim Yoona din Jaurim), "Today" feat. Kim Jong Wan din NELL, si "Ultimately" in care canta imrepuna cu o fata al carei nume nu este inca cunoscut din noul viitor grup de la YG.
Aveti mai jos noile melodii, incepand cu cele deja cunoscute, "One Of A Kind" si "That XX":



Crayon


Ultimately


Today

                                           

Missing You

                                           

Un lucru important de spus este ca melodiile au inceput sa ia deja in asalt topurile! Melodiile se bucura de pozitii inalte ( foarte inalte!) in topuri ca Bugs, Melon, Soribada, Daum, Mnet, Cyworld, Olleh si Naver. Iata cateva poza care dovedesc asta:










SPICA au lansat teaser-ul video pentru noul lor clip "I'll Be There". Fetele au debutat in ianuarie cu "Potently", iar acum se intorc cu acest nou single. "I'll Be There" este scrisa de Jung Da Eun si MARCO, si isi va avea lansarea in format digital pe 19 septembrie.

                                           

Daca cu putin timp in urma 24K au postat un clip cu imagini de la inregistrarile melodiei de debut "Hurry Up", acum ne prezinta unul cu imagini de la sesiunea de fotografii pentru profil. Aici aveti o prezentare mai pe larg a trupei si pozele, iar mai jos clipul:

                                            

Trupa rock Pia si Zico din Block B (azi e si ziua lui! SENG IL CHUKAHAE!) au lansat teaser-ul video pentru "Oasis". Melodia va fi lansata oficial pe 17 septembrie si va face parte de pe coloana sonora a dramei "Golden Time".


T-ara vor realiza albume cu pozele lor din Europa. 7,000 de copii ale albumelor produse ca si "Part 1. ITALY", "Part 2. PARIS & SWITZ" vor fi lansate ca si editii limitate. Pana acum, fetele au fost in Franta, Italia si Elvetia si au facut foarte multe poze unice de-a lungul calatoriei lor, iar fetele au participat personal la organizarea si conducerea albumului. Editia limitata a albumului va contine si cele mai bune melodii ale trupei incepand de la primul album. Albumul este si o modalitate a trupei de a le multumi fanilor pentru dragostea si suportul lor. 









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu