vineri, 21 septembrie 2012

Noutati de la CHAOS, TVXQ, She'z, 24K, U-KISS, RaNia, ANDAMIRO, Jewelry, OFFROAD, Goddess, Ashgray

S-au adunat din nou foarte multi si pentru aceasta postare cu cliprui si teasere noi.
Dupa ce au terminat de curand promotiile cu "Racer" de pe primul lor mini-album, baietii de la CHAOS ne-au pregatit un nou single digital - "Kiss Kiss". Daca cu "Racer" au aratat o imagine mai masculina, acum ne prezinta una mai dulce. Felul in care este facut videoclipul este foarte interesant si il aveti mai jos:


TVXQ se pregatesc de comeback cu "Catch Me" pentru data de 24 septembrie. Au realizat pana acum poze teaser individuale, iar acum una de grup si unul video. Abia astept! ^^




Noul grup de fete She'z au realizat un nou single "She'z  Love > Sick", iar astqazi au lansat si videoclipul melodiei "U U", care este o melodie ritmata si draguta. Single-ul mai contine si o balada intitulata "Love Is Hardly Anything".


24K nu rateaza nicio ocazie de a arata talentul lor la dans. Dupa ce au debutat cu melodia si videoclipul energic "Hurry Up", au realizat si un clip cu coregrafia dansand in strada seara, inca un clip cu Dae Il si Byungho si miscarile lor super in aceleasi locuri ca precedentul, iar acum ne mai prezinta un clip, tot cu coregrafia "Hurry Up" (o ador!) pe strada Jewelry. Sa vedem si noi cum isi impresioneaza fanii ce trec pe strada. :)

                                          

Cu totii adoram noul clip si album al trupei U-KISS, nu? Daca zilele trecute au realizat varianta alb & negru a videoclipului "STOP GIRL", acum au lansat varianta color. Stop girl in the name of love...



Se pare ca multe trupe si-au facut / isi fac debutul sau comeback-ul in perioada asta... Iar trupa de fete RaNia nu este exclusa. Fetele se intorc cu cel de-al treilea single "Style", precum si cu un nou videoclip. Grupul a debutat anul trecut colaborand cu celebrul producator american Teddy Riley, iar acum s-au intors cu un single produs de Yang Hyunsuk de la YG Entertainment. Si Tablo l-a ajutat pe acesta la versuri. Videoclipul este regizat de acelasi regizor care a lucrat si la "Gangnam Style". Deoarece o membra este pe moment ocupata cu alte proiecte, trupa s-a intors in formatul de 5.


Fetele au realizat si un clip making-of pentru "Style":

                                           

Zilele trecute v-am prezentat noul / noile videoclipuri ale cantaretei ANDAMIRO. Aceasta a realizat atat unul pentru varianta in coreeana a melodiei "HYPNOTIZE", cat si pentru varianta in engleza. Acum a lansat de asemenea si varianta "Areia Balkan" a melodiei, adica i-a dat un aer mai european. Se spunea ca melodia va avea parte de trei variante, insa nu a intarziat si a patra; cantareata, care a debutat mai devreme in acest an cu "Don't Ask (ft. YDG)", ne mai prezinta inca o varianta: "Yuta Remix". De fapt, prima oara a lansat Yuta, iar un pic mai tarziu Areia... Oricum, le aveti mai jos pe amandoua, iar daca sunteti curioasi de primele, le aveti aici.

                                          


Si Jewelry se pregatesc de comeback. Grupul de 4 fete se intoarce in octombrie dupa o pauza de 1 an si 5 luni. Melodia de revenire este produsa de cunoscutul producator Shinsadong Tiger, iar fetele promit sa vina cu imagine mai sexy si atragatoare. Au lansat deja poze teaser pentru Yewon:



OFFROAD este un nou grup de baieti (draguti, frate :>) care tocmai au debutat cu "BEBOP". 
Grupul format din 5 baieti - G.I, Kino, Rio, Sihwan, Seunghoon - il au in videoclip pe celebra spadasina Shin A Lam, a fost filmat in regiunea Yangyang, Gangwon-do timp de trei zile. "Bebop" este un termen ce indica un gen de muzica apropiat de swing jazz, si reprezinta un cuvant pe care cantaretii jazz il canta ca sa exprime bucuria. Imi place destul de mult trupa si melodia. Voua?

                                            

Cu toate ca inca nu au realizat un videoclip, noua trupa de fete "gangsta" Goddess au debutat cu "Farewell Party" la Music Bank.


Ashgray au realizat videoclipul melodiei "Killheel" care este o colaborare cu Gilme din Clover. "Killheel" este melodia titlu a noului lor EP.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu