sâmbătă, 25 august 2012

ANUNT IMPORTANT!


Cu totii ne dorim sa avem si sa vedem postere si articole cu artistii nostri preferati K-POP, nu-i asa? Si inca mult...
A venit vremea sa luam initiativa si sa facem ceva pentru acest lucru! Stim bine ca revista POPCORN nu mai este (de ce, doamne?! T.T ), dar a mai ramas revista BRAVO, la care, apropo, mi s-au adaugat mai multi nervusori dupa cele ce am vazut azi.
Am intrat pe pagina de Facebook a revistei dupa ce am vorbit cu Ha Neul, prietena noastra cu pagina Drame Coreene si K-Pop, si am ramas... nici nu stiu cum sa descriu exact...
Ideea e ca am vazut multi fani k-pop ce lasa mesaje si poze, incearca sa faca muzica k-pop mai cunoscuta, dar practic, nimeni nu-i baga in seama. Bine, poate acum veti spune ca au pus poster cu SISTAR, Big Bang si au avut un foarte micut articol in care erau pomenite fetele de la Wonder Girls (iar asta doar pentru ca aveau legatura cu Akon), dar... atat? Am vazut ca au pus nu stiu ce conditii ca daca o poza sau un anunt de genul ajunge la 500 de like-uri va fi luat in seama si restul... Am vazut o poza cu SHINee care mai are foarte putin pana la aceasta limita, dar nici un semn din partea revistei... O gramada de postari puse de fani pe peretele paginii, fiecare cu o gramada de like-uri... nimic.
Acum serios (iar ceea ce urmeaza sa spun sa nu fie luat in nume de rau, ok?), eu una m-am plictisit de LaLa Band, Bieber, One Direction si altii care apar frecvent in paginile revistei. Nu am nimic cu ei, dar totusi... Stati ca acum m-am pornit si nu ma mai opresc. ^^
Haideti sa ajutam si noi la promovarea k-pop-ului!
De curand, a aparut un nou anunt (care avanseaza foarte repede din punctul de vedere al numarului de like-uri) in care se cer postere cu GD, cu ocazia comeback-ului sau (dar ce sa stie BRAVO de asta...?). Oricum, si pagina Drame Coreene si K-Pop ne indeamna si ne ajuta sa luam initiativa in aceasta privinta, asa ca a creat o postare speciala in care vorbeste despre acest lucru.
Acesta este link-ul pentru cea cu GD: https://www.facebook.com/Bravonet.ro/posts/375488282525043?notif_t=like  .
Iar pe pagina Drame Coreene si K-Pop gasiti postarea speciala.
Cititi fiecare rand si ajutati la raspandirea ambelor anunturi! Merita. Impreuna putem reusi! Fighting!
(Gata, m-am descarcat pe moment... :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu