miercuri, 15 august 2012

Noutati de la KARA, TWO X, 2AM

Dupa ce au lansat teasere pentru Jiyoung si Hara pentru comeback-ul lor cu noul album Pandora, KARA ne prezinta teasere si pentru Gyuri.





De curand s-a anuntat debutul unei noi trupe de fete din partea agentiei J. Tune Camp, casa celebrei trupe MBLAQ. Grupul este format din 5 fete si au lansat deja teaser-ul pentru videoclipul lor de debut - Double Up.
Numele grupului - TWO X - vine de la "Top" (T), "Win" (W), "One" (O), iar "X" inseamna multiplicare.
Melodia titlu - Double Up - este stabilit sa fie lansata pe 16 august, iar in aceeasi zi fetele vor sustine debutul lor scenic la M! Countdown, pe cand intregul lor album va fi lansat pe 20 august.
Alte detalii despre membrele trupei ar fi ca lidera si vocalista principala, Ji You, a colaborat deja cu Rain pentru melodia You de pe cel de-al cincilea album al artistului - Rainism - si a cantat deasemenea melodia Mayday de pe coloana sonora a dramei Fugitive PlanB in care a jucat si Rain. Eunyoung, rapparita grupului, e deja cunoscuta ca fiind dansatoare din spate pentru Rain, Big Bang si 2NE1.
Aveti mai jos teaser-ul pentru Double Up:


2AM au realizat intregul videoclip pentru cel de-al treilea single japonez - For You (Kimi No Tame Ni Dekiru Koto).
Aveti mai jos copertile de album, iar noul videoclip a fost din pacate retras, dar il voi gasi pe alt canal si-l voi pune:








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu