marți, 14 august 2012

Lui Nelly Furtado i-ar placea sa colaboreze cu TOP


Recent, starul canadian international Nelly Furtado, a vizitat Singapore pentru promotiile noului ei album - The Spirit Indestructible. Pe parcursul interviului ei pentru xin.msn Entertainment, a vorbit despre parerea ei despre muzica K-pop si planuri pentru viitoare colaborari.
Nelly Furtado a recunoscut ca i-a placut sa asculte k-pop de-a lungul anilor si a spus ca soferul ei chiar pune in masina clipuri cu artisti k-pop. Ca exemplu, artista l-a numit pe Psy cu melodia sa Gangnam Style care face furori peste tot de la lansare (ca o paranteza, a fost sunat si de agentia lui Justin Bieber - nu inteleg de ce tot timpul lucrurile de gen trebuie sa se raporteze mereu la el - oricum, ba chiar Psy va merge in State sa se intalneasca cu Justin Bieber - iarasi el - si cu reprezentantii agentiei).
Revenind la Nelly, artista a dezvaluit deasemenea faptul ca i-ar placea sa colaboreze cu TOP din trupa Big Bang pentru noua ei melodie Big Hoops.
Ca o concluzie, artista a incheiat spunand "Vom vedea ce se va intampla. Dar eu oricum prevad o viitoare colaborare cu un artist k-pop sau j-pop. Chiar iubesc ceea ce fac".
Mai jos aveti partea din interviu in care Nelly vorbeste despre k-pop.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu