marți, 14 august 2012

Surprize de la prieteni ^^

Daca te afli aici sau pe pagini ca Drame Coreene si K-Pop sau ~Coreea Loves~, inseamna ca iubesti Coreea, corect? Si nu ai vrea sa arati cat de mult iubesti Coreea, muzica k-pop, sau k-dramele? Bineinteles ca vrei. :)
Ai sansa asta prin simpla participare la noile concursuri organizate de prietena noastra Ha-Neul pe pagina ei dedicata Coreei de Sud (Drame Coreene si K-Pop).


Primul concurs, intitulat "Time for K-Pop", este un concurs in colaborare cu pagina Coreea Loves si cu blogul We all are K-LOVERS!.
Cu totii avem o trupa k-pop preferata. Arata cat de mult o iubesti, participand cu ea la acest concurs. Cum faci asta? Foarte simplu. Faci un colaj cu aceasta (sau poate sa fie si o poza needitata). Mai multe detalii cu privire la regulile de participare, desfasurarea concursului, precum si premiile, aveti chiar aici.


Urmatorul concurs, care chiar astazi s-a lansat, este "Kdrama pe Facebook si pe Youtube".
Oare despre ce poate fi vorba? Daca mai sus va "promovati" ca sa zic asa trupa coreeana preferata, iata ca aici aveti ocazia sa faceti acelasi lucru pentru drama coreeana preferata. Spre deosebire de concursul de mai sus, aici trebuie sa faceti niste videoclipuri. Pare greu? Eu nu cred... Din contra, foarte usor, mai ales dupa ce citesti si restul regulilor si alte detalii si sfaturi de aici.
Dragut, nu-i asa? Pentru primul concurs sunt deja participanti inscrisi ale caror poze le gasesti in albumul special dedicat concursului de pe pagina gazda, iar daca nu te afli printre ei, nu ezita si incepe sa-ti faci cel mai frumos colaj / cea mai frumoasa poza cu trupa preferata! Iar pentru celalalt concurs, fii primul care se inscrie si care face cel mai frumos videoclip pentru drama preferata!
Pentru toti cei care s-au inscris deja si pentru cei care se vor inscrie (cu siguranta veti face asta), va urez succes! Sau cum s-ar spune in coreeana la "succes!": Haeng-unel bileoyo! ^^

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu