vineri, 31 august 2012

GD - producatorul principal al noului grup de fete de la YG?




Se zvoneste ca G-Dragon din Big Bang ar fi producatorul principal al noului grup de fete de la YG Entertainment.
Dupa cum spun sursele din interior, G-Dragon produce cantece pentru noul grupul care planuieste sa debuteze in octombrie cu un cantec produs de insusi GD.
G-Dragon e cunoscut deja pentru melodiile pe care le-a produs si compus pentru trupa sa, Big Bang, dar si pentru albumele sale solo. Totusi, este pentru prima data cand GD va fi producatorul principal pentru un alt grup, de aceea aceasta stire atrage multa atentie chiar inainte de debutul fetelor.
Deoarece se spune ca GD va fi noul producator al noului grup, multi cred ca aceasta trupa noua va avea un stil total diferit fata de 2NE1, intrucat producatorul principal al fetelor de la 2NE1 e Teddy.
Totodata, se spune ca tanarul idol a scris deja cateva cantece pentru fetele ce vor debuta in octombrie si, de asemenea, va include una din membre, Jennie Kim, in videoclipul sau, That XX, care va aparea pe 1 septembrie.
Si asta nu e tot! GD, care revine cu un album solo dupa 3 ani, a recrutat o alta membra din grup ca sa apara pe unul din cantecele sale de pe album, sau cel putin asa se zvoneste.
Se stie deja ca din trupa vor face parte Kim Eunbi care a aparut la emisiunea Superstar K2Euna Kimde la Superstar K3Jennie Kim, precum si alte doua fete carora nu li se cunosc numele. YG Entertainment inca n-a facut puplic numarul de fete care va alcatui grupul sau alte detalii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu