marți, 7 august 2012

E posibil ca TVXQ sa revina in formula de 5 membrii?


Fanii au remarcat un lucru interesant pe site-ul oficial al SM Entertainment din Japonia. La sectiunea cu membrii grupului au fost adaugate profilele celor trei membrii care au plecat si au format trupa JYJ: Junsu, Yuchun si Jaejoong.
Stim ca dupa un proces cu SM Entertainment, in trupa au ramas doar Yunho si Changmin. Cum era de asteptat, fanii sunt foarte curiosi sa afle motivul punerii celorlalti membrii la profilul trupei. Au mai existat zvonuri in legatura cu posibila reunire a trupei si inainte.
Faza e ca asta nu e tot. Site-uri populare coreene din domeniu ca Daum, Nate, Naver, au urmat aceasta schimbare si au completat la randul lor profilul trupei cu ceilalti trei membrii. Pe Daum si Naver i-au listat pe cei cinci membrii ai trupei. Naver i-a listat pe Junsu, Jaejoong, Yuchun si membrul curent al trupei ca "fosti" membrii, in timp ce Changmin e listat doar ca membru. Nu e inca confirmat daca e doar o eroare.
Reactualizarea profilelor si pe aceste site-uri ii face pe fani multi mai curiosi si dornici sa vada ce inseamna aceste schimbari, din moment ce nu exista niciun cuvant oficial din partea a SM sau a membrilor insisi.
Asteptam poate sa apara pe viitor mai multe detalii si speram ca exacte.
Eu una nu mai pot de nerabdare, pentru ca ador trupa in formula de 5 membrii! Desi imi plac mult si ca formule separate, adica JYJ si TVXQ doar cu Yunho si Changmin, dar parca impreuna ar fi si sunt mai... Nu stiu exact cum sa spun... Poate ma ajutati voi... Ce parere aveti? Vreti sa se reuneasca trupa?

2 comentarii:

  1. Of Doamne, ce se intampla?? Deci nu pot sa cred... Chiar nu cred! Am citit corect? Serios? O___O ASTA AR FI CEVA EXTRAORDINAR! Sa-i vedem iar pe cei 5 impreuna, un vis implinit. Abia astept vesti de la SM sau de la membrii, sa vad si eu ce se intampla. Pana atunci, o sa fierb nu alta. >.<

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu! Doamne, cat vreau sa se reuneasca! Faptul ca ii ador pe toti in formula de cinci e de fapr putin spus. Foarte putin! Chiar ca ar fi un vis implinit. Sper din toata inima sa se reuneasca.

    RăspundețiȘtergere