luni, 20 august 2012

Noi surprize cu si despre "Gangnam Style"


Psy e chiar tare! Ma rog, se stia totusi asta demult... :) Oricum, incepem prin a spune ca faimosul clip Gangnam Style a strans deja pe Youtube pe canalul oficial al lui Psy peste 40 de milioane de vizualizari! Mai exact, in momentul asta in care scriu are 41,149,168 de vizualizari. Si daca ne gandim cate mai face in momentul de fata sau cate mai are pe alte canale... Videoclipul a fost lansat pe 15 iulie 2012, iar melodia este inclusa pe noul album al artistului - PSY6 - dupa 2 ani de pauza si este compus in totalitate de el. Am ramas fara cuvinte pe moment, asa ca mai ma uit inca o data la videoclip:


Mai stiti postarea cu Nelly Furtado in care pomeneste de Psy si melodia sa, nu? Daca nu, o aveti aici, unde intalniti si alte lucruri spuse de artista in legatura cu k-pop. Ei bine, in timpul concertului sau din Manila, artista a surprins publicul, cantand si dansand pe Gangnam Style. Iata unul dintre multimea de clipuri cu asta:


Mai avem o surpriza cu aceast melodie: Seungri din trupa Big Bang ne prezinta si el varianta sa pentru Gangnam Style. Astazi, pe 20 august, artistul a scris pe Me2Day: "Seungri din Big Bang a incercat si el Gangnam Style de PSY, care a ajuns peste tot in lume de curand. PSY hyung, nu uita de mine daca ajungi vedeta mondiala. Voi ce stil sunteti?".
Alaturi de text, Seungri a adaugat si un clip de 54  de secunde cu el dansand pe Gangnam Style. Un lucru e cert: a inveselit ziua fanilor. A primit repede comentarii ca "Oppa e Gwangju Style", "Big Bang trebuie sa vina cu un remake", "Seungri e prea amuzant" si altele.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu